心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

比人block 左要開新topic, 識路既就入返黎報到啦!

子爵府

呵呵, 我鐘意呢個topic 名

原帖由 hinhinmummy 於 09-7-20 14:59 發表
比人block 左要開新topic, 識路既就入返黎報到啦!

侯爵府

原帖由 heihei媽 於 09-7-20 15:01 發表

甘緊係啦, 甘多年啦, 還哮喘鼻敏感咩

乜都好返架啦, 要抵打, 今年大家都打多d...............呵

no, 應該話以後都要打多e先岩

大宅

原帖由 heihei媽 於 09-7-20 15:01 發表

me too ar

侯爵府

原帖由 sally1 於 09-7-23 12:37 發表

me too ar

甘用呢個topic 定係你開果個呀!

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-7-23 14:31 發表

甘用呢個topic 定係你開果個呀!

緊係你開啦

大宅

hinhinmummy

前排我煩緊62&99既事, 99真係差不多搞到我要離婚呀

侯爵府

原帖由 sally1 於 09-7-29 13:24 發表
hinhinmummy

前排我煩緊62&99既事, 99真係差不多搞到我要離婚呀

乜你99影響力甘大

我係99+姑9

但好彩隻佬經過我10幾年的改造, 終於明白之前係幾甘愚孝

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-7-30 15:09 發表

乜你99影響力甘大

我係99+姑9

但好彩隻佬經過我10幾年的改造, 終於明白之前係幾甘愚孝

我琴晚先同隻6嘈完, 事原係62丁左,99有屋唔反來我到暫住(驚鬼呵),住到唔想走當哂係自己,我嘈c6佢亞妹又唔要99,姑9又收反99間屋迫99來我地到.
好彩另一個女收留99,暫時解決左我可以鬆一鬆啦, 99又玩野, 日日同c6 哭,日頭無人伴,送又唔arm食,講到好慘
c6就即刻叫佢反hk租屋99住, 99起初聽到唔係同c6住就話唔反來, 而加又轉太話要反來, c6重叫99第日常來食反,我話唔好叫99日日來, c6話把道呀已就我唔同住食下反都唔得, 我叫佢要食就上99到食.

99林走前玩野, 同d女講我幹佢走+貪飲貪食+當佢係工人,等佢d女打來講哂粗口now我.....差唔多搞到我地要離婚.....好彩c6終於都知99屈我幫反我......但事格一陣....c6又幫反99啦

侯爵府

原帖由 sally1 於 09-7-30 16:07 發表

我琴晚先同隻6嘈完, 事原係62丁左,99有屋唔反來我到暫住(驚鬼呵),住到唔想走當哂係自己,我嘈c6佢亞妹又唔要99,姑9又收反99間屋迫99來我地到.
好彩另一個女收留99,暫時解決左我可以鬆一鬆啦, 99又玩野, 日日同c6 哭 ...

唉, 我真係好怕呢d 野
依家我隻佬d 屋企人都當晒我係衰人架
我又吾駛靠佢地, 我真係話知佢

最好乜野日子都吾好比我見到佢地tim 呀
佢老母生日, 團年果d, 我都無去
要去既, 隻佬自己去law
有次隻佬問對仔女叫佢地跟佢去

我對仔女無一個肯跟去, 呵

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-7-30 17:51 發表

唉, 我真係好怕呢d 野
依家我隻佬d 屋企人都當晒我係衰人架
我又吾駛靠佢地, 我真係話知佢

最好乜野日子都吾好比我見到佢地tim 呀
佢老母生日, 團年果d, 我都無去
要去既, 隻佬自己去law
有次隻佬問對仔女叫佢地 ...

同你一樣.....我隻6d屋企人都當我係衰人(因為99講我唔小是非), 學你話又吾駛靠佢地, 最好無咩事唔好見到. 但我隻6就係都要藍住呀媽, 我真係頂唔訓啦
佢藍佢事, 唔好比我見到嗎我一見到佢呀媽我就好敏.

隻野遲下反來, c6想佢日日上來食反, 我唔比......我諗c6又唔聽......
有咩方法教下我

侯爵府

原帖由 sally1 於 09-7-31 09:11 發表

同你一樣.....我隻6d屋企人都當我係衰人(因為99講我唔小是非), 學你話又吾駛靠佢地, 最好無咩事唔好見到. 但我隻6就係都要藍住呀媽, 我真係頂唔訓啦
佢藍佢事, 唔好比我見到嗎我一見到佢呀媽我就好敏.

隻野遲下反 ...

呢d 真係無計架, 要你隻佬自己發現99的毛病架
我果隻都係在08年時無左工人, 佢阿媽+家姐住我們隔離, 有個工人係樹, 都無話幫我們手, 所以我隻佬先認清佢地的真面目架咋

同埋你真係吾好同99掙到甘'恆'呀, 放軟黎, 99講乜都吾理, 做乜又吾理, 總之一句講晒, 佢黎就黎, 吾黎就把, 男家既野吾好比意見啦

我呢兩日病左係屋企, 有一日訓訓下門鐘響, 原來係隻99過黎

話卦住d 孫黎看下佢地, 點知一見我係房行出黎, 呵, 即刻話走......................very good!

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-7-31 09:41 發表

呢d 真係無計架, 要你隻佬自己發現99的毛病架
我果隻都係在08年時無左工人, 佢阿媽+家姐住我們隔離, 有個工人係樹, 都無話幫我們手, 所以我隻佬先認清佢地的真面目架咋

同埋你真係吾好同99掙到甘'恆'呀, 放軟黎, ...

我已經當佢透明唔同佢講野, 佢就係蝦我唔出聲, 佢有2張面,係C6面前辦可憐對. 後面就凶我
當我屋企係佢咁 佢 family photo都埋係我到, 我收埋佢, 佢同我仔講 我like放係到就放係到 重話我pk

塘夏三正我29/8去, 你個時係咩行程架
30/8要12點check out 無理由咁快走 個日點plan好?

侯爵府

原帖由 sally1 於 09-8-3 12:00 發表

我已經當佢透明唔同佢講野, 佢就係蝦我唔出聲, 佢有2張面,係C6面前辦可憐對. 後面就凶我
當我屋企係佢咁 佢 family photo都埋係我到, 我收埋佢, 佢同我仔講 我like放係到就放係到 重話我pk

塘夏三正我29/8去, 你 ...

三正我上之去3日兩夜
last果一日, check out 之後就去左飲茶, 之後走啦....

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-8-4 09:43 發表

三正我上之去3日兩夜
last果一日, check out 之後就去左飲茶, 之後走啦....

咁你頭一日除左SWIM重有咩玩?
個個落哂水, 怕唔怕有人由GATE入去偷野呀?

我個新工人來左一個星期, 遲起身+訓著 炳左佢都有改善左, 琴日重勁, 佢前面好大.....除左條"為困"係我面前抹野....嘩....叫佢你成個空差D趺哂出來啦......佢先拉反上去, 你話要唔要買幾件T 比佢開工著啦

侯爵府

原帖由 sally1 於 09-8-4 12:24 發表

咁你頭一日除左SWIM重有咩玩?
個個落哂水, 怕唔怕有人由GATE入去偷野呀?

我個新工人來左一個星期, 遲起身+訓著 炳左佢都有改善左, 琴日重勁, 佢前面好大.....除左條"為困"係我面前抹野....嘩....叫佢你成個空差D ...

無呀, 都係玩水, 佢地玩水可以玩成日, 之後出左去火車站食野

我以前個工人都係個胸跌晒出黎, 後尾我買過兩件t 比佢, 之後就無再係我'面前'著成甘law, 但聽d 同學仔媽咪講, 佢著迷你裙去接我個女放學law

之後.........當然又比我話佢law, 佢放假點著我吾理, 但佢開工就係代表我屋企, 所以點都吾可以著成甘

子爵府

個胸跌晒出黎 <--- 呢句好好笑

原帖由 hinhinmummy 於 09-8-4 17:33 發表

無呀, 都係玩水, 佢地玩水可以玩成日, 之後出左去火車站食野

我以前個工人都係個胸跌晒出黎, 後尾我買過兩件t 比佢, 之後就無再係我'面前'著成甘law, 但聽d 同學仔媽咪講, 佢著迷你裙去接我個女放學law

之後.... ...

侯爵府

唉, 阿女真係大個女啦!

首頁

尾頁

跳至