自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好正
BB保你大  皇帝仔BB

男爵府

好媽媽勳章

好睇呀

子爵府

唔知佢買腸粉間舖係邊呢

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

反而想知佢支豉油係邊樹買喎,12蚊一支有機,好抵吓

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

有睇呀.......上集睇左.....一定繼續睇落去

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 alicemic 於 09-7-30 19:31 發表

我也想知
---生命無價,請支持領養---

禁止訪問

珍珠宮

今集好'正'呀!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...
casllsac 該用戶已被刪除

男爵府

以前聽過, 有危先有機, 現在這家人是, 有錢先有機, 吃什麼都要環保, 所用費用是一星期$3000多元, 我想是很多低下市民一個月伙食, 節目看就幾好看, 現在我都要返思一下,

男爵府

有呀..今集出嗰個好似召藥c...哈
[

子爵府

綠 色 之 家 — — 手 作 仔 綠色 生 活 , 重 新 審 視 「 消 費 」 定 義
http://www.rthk.org.hk/rthk/tv/consumers/20090730.html

原帖由 kwankwan_hk 於 09-7-30 19:43 發表
miss左添,係邊度有得睇番呀?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

不過佢平時都好慳喎,不過買既食品全部有機先貴姐,我就使唔起3000/week,不過就鍾意佢既教仔女既方法

原帖由 a@o@a 於 09-7-30 21:03 發表
以前聽過, 有危先有機, 現在這家人是, 有錢先有機, 吃什麼都要環保, 所用費用是一星期$3000多元, 我想是很多低下市民一個月伙食, 節目看就幾好看, 現在我都要返思一下, ...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得佢係大埔墟買,因為佢後尾搭巴士係大埔出去既

原帖由 alicemic 於 09-7-30 19:31 發表

子爵府

以前聽過, 有危先有機, 現在這家人是, 有錢先有機, 吃什麼都要環保, 所用費用是一星期$3000多元, 我想是很多低下市民一個月伙食, 節目看就幾好看, 現在我都要返思一下, ...

一星期駛3仟幾又真係貴咗d

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 小魚兒正正 於 09-7-30 09:04 PM 發表
有呀..今集出嗰個好似召藥c...哈

我只係睇左幾分鐘,見到有個南瓜,又話係阿媽種,差d以為係bk某會員添(乜者)
盡我一己之力,發放正能量!

珍珠宮

之前我都miss

一集都無睇過

好彩我知香港電台 有網上重溫

好鐘意港台這服務

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

好同意, 有錢才有得揀

冇錢既, 日日都係慳錢狀態, 要食罐頭, 下欄既菜, 大特價既包裝食物, 唉.

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

佢自制玩具同造紙都幾好玩.
但係買有機食物真係幾貴,雖則話有益,但係我自己就唔捨得喇.
而且佢呢種綠色生活對於我呢d生活唔太健康既人黎講都幾嚴苛.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至