自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今年入讀小一, 各位好媽媽你地會買咩書包比囝囝囡囡呀?

水晶宮

My choice is SPI
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

lego

水晶宮

原帖由 2ling 於 09-7-4 22:14 發表
lego
請問邊到有lego同埋幾錢呢 thxthx

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

我個仔今年都係讀小一, 之前都想買spi or dr. kong. 不過見好多媽咪話冇咁好, 而且又唔係太輕. 咁我就買左一個護脊既thomas書包比個仔, 都幾輕, 而且$198. 就算爛左都唔會咁心痛.

珍珠宮

畀面勳章

我都想知道幾多錢及係邊樹買。

原帖由 kcpak 於 09-7-4 22:23 發表
請問邊到有lego同埋幾錢呢 thxthx

複式洋房

LEGO 書包可於sogo 6/f有, 我今日都買左一個俾亞仔, 佢今年讀小一, 原價$528 , 現特價$370 細size. spi 個counter就响隔離, 我兩個都拎過, 我覺得lego 輕好多

禁止訪問

大宅

我朋友介紹我用spi, 佢個仔用左兩年, 暑假會洗一洗, 小三繼續用, 聽落都幾come.

男爵府

請問係邊樹買$198? 可唔可以send 圖睇下, 我囝指定要thomas, 但我係千色見到要$259....

原帖由 MrsTing 於 09-7-4 23:40 發表
我個仔今年都係讀小一, 之前都想買spi or dr. kong. 不過見好多媽咪話冇咁好, 而且又唔係太輕. 咁我就買左一個護脊既thomas書包比個仔, 都幾輕, 而且$198. 就算爛左都唔會咁心痛. ...

男爵府

你o係永安, 千色店見到個個thomas書店就係我買個個喇! 不過只係百貨公司食水深賣貴d o者.:;pppp: 我o係我屋企附近個d細既文具店買, 所以平d, $198

水晶宮

原帖由 MrsTing 於 09-7-6 14:21 發表
你o係永安, 千色店見到個個thomas書店就係我買個個喇! 不過只係百貨公司食水深賣貴d o者.:;pppp: 我o係我屋企附近個d細既文具店買, 所以平d, $198
我囝又係要thomas,可唔可以話我知你住邊頭....我都係係吉仔見到259
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

子爵府

好媽媽勳章

我囝囝明年才小一,不過,上兩個月一田大減價,我買了一個$99綠色KEROPI青蛙比佢出年用,就算爛咗都唔似痛

男爵府

kcpak,
我住香港仔個頭

水晶宮

原帖由 MrsTing 於 09-7-6 15:22 發表
kcpak,
我住香港仔個頭
thx~對我黎講太遠,等我慢慢搵下先~

大宅

我已經買咗個DR.KONG比囡囡啦~用學校派個張$199 COUPON買嘅~

原帖由 WaiWai媽媽 於 09-7-4 20:18 發表
今年入讀小一, 各位好媽媽你地會買咩書包比囝囝囡囡呀?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我昨日都買左個DR.KONG,係吉之島.但無貨,俾左錢星期四先有得攞.我無CUPON呀,$249蚊.因為大女都係用DR.KONG,我見都OK,細女都買埋LOR~

原帖由 sherry媽媽 於 09-7-6 15:37 發表
我已經買咗個DR.KONG比囡囡啦~用學校派個張$199 COUPON買嘅~

男爵府

好媽媽勳章

琴日行樂富吉X島見到thomas買$99

原帖由 fannynsf 於 09-7-6 11:39 發表
請問係邊樹買$198? 可唔可以send 圖睇下, 我囝指定要thomas, 但我係千色見到要$259....

男爵府

你唔講我都唔知原來文具店有書包買, 等我望下先. thanks..

原帖由 MrsTing 於 09-7-6 14:21 發表

大宅

原帖由 sherry媽媽 於 09-7-6 15:37 發表

我囝囝學校上個月都有派$199 coupon, 原本真係可以用呢個優惠價買書包架.

首頁

尾頁

跳至