跳至

首頁
12345...82

尾頁

大宅

報到!!!

我係開頭選迦琳GA, 最后關頭先轉英藝~~

我阿女叫芝晴報左國際班, 我個女2YRS + 2 M, 妳地呢?

洋房

我個細仔都係元朗英藝讀左就快一年的國際班拉,9月就升中班.
個大仔就係玏琳讀緊K3,細仔的英文發音真係好準確,
好有英語腔調.而且日日都咁鐘意返學,佢個班的外教係MR. JOESEPH,我好欣賞他的教學方法,可能係佢自己都有3個仔女的原因,我個仔好鐘意佢..

大宅

Hi junejune123,

My girl will be in N1國際班 too. She is also 2yrs & 2mths. Nice to know you!

Hi teddy媽咪,

Is Zenith's 國際班 for K1 totally English & Mandarin? They told me only English & Mandarin for N1 International Stream.

Thanks!
Wendy

大宅

我都嚟報到先,我仔仔上午n1國際班,而家2歲3個月。一直都上緊英藝個playgroup。可能7月個家長會我地會見到

小青蛙部屋(ken媽)

大宅

我也來報個到!
我囡囡叫 savana, 2yrs+1mth. 上午n1國際班. 不過, 7月個家長會可能黎唔到. 到時要各位媽咪幚忙講比我知要點做! 先謝謝大家!
其實, 知唔知返學返幾點? 放幾點?

大宅

hello,, 我都嚟報到先,我仔仔上午n1國際班,而家2歲+4個月。可能7月個家長會我地會見面...

洋房

你好,係呀,只係中文(每天一小時)係普通話老師教,其他都係西人教(英,數,茶點時間.洗手間時間,遊戲時間等等),所以細仔的發音跟晒西人的發音),而且佢係學校報讀phonics,都讀左成年咁耐,所以聽得出係同哥哥的發音好唔同.鬼鬼地~~我都算好满意這間學校各方面的跟進.特別要多謝個呀sir,教仔真有一手,唔使打仔.又唔會閙仔,總之佢就有一套教法,謝謝.
原帖由 Sim 於 09-6-14 15:22 發表

My girl will be in N1國際班 too. She is also 2yrs & 2mths. Nice to know you!

Hi teddy媽咪,

Is Zenith's 國際班 for K1 totally English & Mandarin? They told me only English & Mandarin ...

大宅

聽teddy 媽講完,好似真係唔錯﹐希望仔仔番得開心啦。之前問過主任幾時開學,佢話8月5號,而家都未必開到學, 加上仔仔而家又冇得番playgroup, 真係好悶
小青蛙部屋(ken媽)

大宅

係AR, 好高興認識大家AR....

不過, 家長會要突登請假, 都唔知來唔來倒TIM.......

原帖由 Sim 於 09-6-14 15:22 發表

Hi teddy媽咪,

Is Zenith's 國際班 for K1 totally English & Mandarin? They told me only English & Mandarin ...

大宅

我個女之前都返左一陣GA, 不過, 覺得MA MA地, 所以, 冇番LU..., 希望N1的教學會好O的, 生動O的, 開心O的

原帖由 lovelyfrog 於 09-6-15 17:37 發表
我都嚟報到先,我仔仔上午n1國際班,而家2歲3個月。一直都上緊英藝個playgroup。可能7月個家長會我地會見到

大宅

哈哈, 我都唔係好知, 立一立, 好似9-12:30??

原帖由 lamfanny 於 09-6-15 20:34 發表
我也來報個到!
我囡囡叫 savana, 2yrs+1mth. 上午n1國際班. 不過, 7月個家長會可能黎唔到. 到時要各位媽咪幚忙講比我知要點做! 先謝謝大家!
其實, 知唔知返學返幾點? 放幾點? ...

男爵府

my little son will also attend N1 international class this August - full day, anyone will also attend full day class?

大宅

O華, 冇上來几日, 個TOPIC好似都唔知去左邊啦?

妳地住O係邊GA? 我住采葉廷附近

大宅

我住起千色店附 近
小青蛙部屋(ken媽)

大宅

my son also like MR. JOESEPH

原帖由 teddy媽咪 於 09-6-13 21:56 發表
我個細仔都係元朗英藝讀左就快一年的國際班拉,9月就升中班.
個大仔就係玏琳讀緊K3,細仔的英文發音真係好準確,
好有英語腔調.而且日日都咁鐘意返學,佢個班的外教係MR. JOESEPH,我好欣賞他的教學方法,可能係佢自己都有 ...

別墅

我想問你地講緊果間英藝在大棠道果間定係天水圍果間...如果計環境. 師資邊間好d.

大宅

EMMA, BOBO, JUDY..唔知我地會唔會做倒同學仔呢...

原帖由 emma_cyw 於 09-6-29 14:53 發表
my son also like MR. JOESEPH

大宅

我地應該見過, 我阿女之前都有番過一兩個月PLAYGROUP

原帖由 lovelyfrog 於 09-6-29 09:51 發表
我住起千色店附 近

大宅

重有好快就開學啦, 唔知開唔開得成呢...

大宅

原帖由 junejune123 於 09-7-7 09:50 PM 發表
重有好快就開學啦, 唔知開唔開得成呢...

係law, 都唔知開唔開得成。如果8月開唔成駛唔駛比學費呢?
小青蛙部屋(ken媽)

首頁
12345...82

尾頁

跳至