想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2009午5月20號除子宮環,
6月1日M來很正常4日,開始食天喜丸,兩公婆不設房
7月1日M來2日停服天喜丸,
7月27日M來谷M痛,流左2日啡,無血出過,睇西醫$220比特效止痛藥,如一星期未來才返去通經,我再睇中醫飲左2次中藥各1杯,只可舒緩谷M痛,無出經血
chick過 紅D 綠D 快易準 無 Bingo
唉!book左明天睇婦科,好擔心啊

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 honey_kinki 於 09-8-5 17:24 發表
2009午5月20號除子宮環,
6月1日M來很正常4日,開始食天喜丸,兩公婆不設房
7月1日M來2日停服天喜丸,
7月27日M來谷M痛,流左2日啡,無血出過,睇西醫$220比特效止痛藥,如一星期未來才返去通經,我再睇中醫飲左2次中藥各1杯 ...

放鬆D啦, 緊張都有影響. 聽日睇婦科, 有咩問題就快D問醫生啦~

祝安康~

複式洋房

原帖由 miffymiffy 於 09-8-5 18:26 發表

放鬆D啦, 緊張都有影響. 聽日睇婦科, 有咩問題就快D問醫生啦~

祝安康~

Miffy,今日睇左婦科,照超聲波看見粒卵,e生話呢幾日會排,但分秘少,e生話精子很難游入去,叫我等多幾個月一路嘗試,懷孕普遍1年內只有80%的人能夠成功,話我只是試左3個月,而我之前又戴過子宮環4年期間M血正常,除了而M血少原因內膜要適應wo~

miffy,有無辨法令分秘調好呢?中藥幫到嗎?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 honey_kinki 於 09-8-6 15:26 發表

Miffy,今日睇左婦科,照超聲波看見粒卵,e生話呢幾日會排,但分秘少,e生話精子很難游入去,叫我等多幾個月一路嘗試,懷孕普遍1年內只有80%的人能夠成功,話我只是試左3個月,而我之前又戴過子宮環4年期間M血正常,除了而M ...

可以中醫調理一下.

祝 bingo~

首頁

尾頁

跳至