婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我個fd要同c6一家番鄉下祭祖, 因為床唔夠, c6同叔仔一張床, 佢就要同99..... 孖鋪一個星期...
佢話想死, 想唔去, 又話寧願訓地下 (不過唔得, 咁0既話人地就知佢嫌棄99).....
佢99好污糟 (成日周屋彈鼻屎) 同埋幾日先沖一次涼....
而家唔知點, 想扮病, 唔知點過骨

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁佢c6知唔知佢99 d嘢?知又有乜反應,再唔係叫叔仔同99瞓,話晒兩母子

伯爵府

咁驚?

我99雖然日日都沖涼,但要同佢訓…始終唔係好慣喎!

侯爵府

好媽媽勳章

If I was you, I would tell everybody loudly.....
We are couple, therefore, I only sleep with my husband. If I can't sleep with my husband, I won't go!

原帖由 siufung 於 09-8-5 17:40 發表
我個fd要同c6一家番鄉下祭祖, 因為床唔夠, c6同叔仔一張床, 佢就要同99..... 孖鋪一個星期...
佢話想死, 想唔去, 又話寧願訓地下 (不過唔得, 咁0既話人地就知佢嫌棄99).....
佢99好污糟 (成日周屋彈鼻屎) 同埋幾日先 ...

別墅

我就點都唔制喇,因為我99同你fd個99一樣成日都唔冲涼嘅,如果係咁,我c6一定會同我去住酒店。因為佢知我一定唔會同99瞓。

子爵府

佢c6唔會明, 話兩個女人一齊訓有乜問題?
仲話, 如果要佢同外父訓佢都冇問題咁話.....

而且我fd一向都同佢99恭恭敬敬, 客客氣氣 (其實係怕左佢), 不嬲都唔會得罪佢....

男爵府

一句唔慣同第個瞓
then 同老公租酒店
叔仔,99又可以瞓得舒服d
最多自己比$$

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

豪幾百蚊住酒店好過啦....
比著係我既話睬佢都有味呀,
一定唔會!!!!

伯爵府

原帖由 chaklongma 於 09-8-5 23:19 發表
一句唔慣同第個瞓
then 同老公租酒店
叔仔,99又可以瞓得舒服d
最多自己比$$

講得好

再唔係同老公講, 費時自己反瞓一腳踢親你阿媽, 咁大罪
或者難得出外, 想同老公2人世界sweet 下

伯爵府

我只會同自己既另1伴訓, 就算係自己父母, 我都會唔慣.

叫你朋友租酒店住啦, 幾百元就解決左個問題了.

大宅

同意! 就講自己反訓! 但佢c6知唔知佢會反訓先?
好似我咁, 我老公成日話我訓覺郁來郁去會打到佢, 咁既話用呢個藉口實得!!!

原帖由 hanbb 於 09-8-5 23:29 發表

講得好

再唔係同老公講, 費時自己反瞓一腳踢親你阿媽, 咁大罪
或者難得出外, 想同老公2人世界sweet 下

伯爵府

話時話,結婚之後,我都覺得同自己阿媽訓都有d唔慣!

更何況係人地阿媽,仲要係一個對自己唔好既人地阿媽!:;pppp:

大宅

2公婆去租酒店.

子爵府

佢c6家鄉度係鄉村, 即係仲係種田種菜果隻....
由市集坐電單車入去都要半粒鐘, 正一窮鄉僻壤地方..... 酒店應該好遠下, 行唔通....
而且條友 (我fd) 不嬲驚99, 好鵪鶉.....

佢話會帶個睡袋去, 到時話反訓又成晚痾夜尿 (因為佢而家有左).... 希望過到骨

謝謝咁多位sis 意見.....

別墅

又左仲去祭祖 ???? 大條道理唔去啦, 兼費事長途拔涉動
到胎氣啦 !!

洋房

回覆 1# siufung 的文章

99既彈功真係了得。

洋房

oh!!have blood.I can't to go...

子爵府

係0羅, 我又係咁話, 人地有左都唔去拜山, 紅白二事果0的啦....
而且咁頻撲, 好辛苦姐.....
佢99就理佢死, 話未見肚唔怕 (有咁道理0架咩?? 真係未聽過), 仲話可以帶埋個孫去表孝義....
陰公, 佢得2個月多0的, 都未陀穩, 鄧佢擔心....
仲要訓睡袋.... 真難為了家嫂...
原帖由 lingling9 於 09-8-6 15:16 發表
又左仲去祭祖 ???? 大條道理唔去啦, 兼費事長途拔涉動
到胎氣啦 !!

大宅

嘩! 有左仲坐電單車半粒鐘入村呀?
你問佢驚bb有事定驚99啦! 唉呀!~ 真係萬事小心為上好喎

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

同你個fd講:
話自己(女家)鄉下既習俗有左bb係唔可以去拜山or祭祖既,仲要作埋個故仔(講到似層層咁)話有人又係咁去拜山比"污漕"野攪,攪到個bb冇左or要睇心理e生*(唔啱聽既不要見怪)*

首頁

尾頁

跳至