興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我試過在博客來訂書, 但用不到visa付款...

Thanks/lily3258

大宅

唔會ga bor, 我成日都係個度訂書, 都係用visa card找數, 不如你將你既問題email問下佢地, 佢地都好efficient

男爵府

好媽媽勳章

我都成日都係個度訂書, 剛剛前兩日又訂左,都係用visa card找數, 無問題

大宅

畀面勳章

請問如在博客來訂書,如何運回香港呢? 請指教! 謝謝!

囡囡媽

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 囡囡媽 於 09-8-10 23:10 發表
請問如在博客來訂書,如何運回香港呢? 請指教! 謝謝!

they will deliver the book using DHL~ Very efficient~ you can also keep tracking your order through their webpage~

大宅

畀面勳章

回覆 5# mormorchan 的文章

Thanks!!
囡囡媽

別墅

請問一下博客來的網址是否 http://www.books.com.tw ? 我登記咗做會員後, 今日下午諗住訂書啦, 點知開極都開唔到個網址....

唔該晒

複式洋房

請問運費點計? 貴嗎?

大宅

運費=$60+(未折的total書價x30%)*1.02%

無論買多少嗰$60都係要收,所以應該買多D先抵。

複式洋房

博客來訂書好好,好多HK無既書都搵到,同埋真係好快。(除非本書OUT OF STOCK要等,不過都快!)

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 jbabe 於 09-8-14 03:35 發表
博客來訂書好好,好多HK無既書都搵到,同埋真係好快。(除非本書OUT OF STOCK要等,不過都快!)

Agree~ It saves me lots of time~

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

I think you did not apply the function of "Visa 認證”,
so that you can't pay by Visa.
Pls contact your Visa Card Co. & apply it lah....

原帖由 lily3258 於 09-8-6 17:07 發表
我試過在博客來訂書, 但用不到visa付款...

Thanks/lily3258

首頁

尾頁

跳至