嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

自從孖b出世, 我同老公都覺得心力交碎, 身邊無乜人明白有幾辛苦, 真係湊過孖b先至知箇中滋味. 我有一個想法, 如果有孖b會, 定期出黎見面, 互相支持一下就好喇! 你地知唔知依家有無d咁o既 group 呢?
喜樂的心, 乃是良藥 :-P

珍珠宮

減齡達人勳章

check pm!
原帖由 sarahlin 於 09-8-6 18:17 發表
自從孖b出世, 我同老公都覺得心力交碎, 身邊無乜人明白有幾辛苦, 真係湊過孖b先至知箇中滋味. 我有一個想法, 如果有孖b會, 定期出黎見面, 互相支持一下就好喇! 你地知唔知依家有無d咁o既 group 呢? ...

大宅

真係有架? 可唔可以pm埋我? 雖然我未生.

原帖由 FennieMan 於 09-8-6 23:07 發表
check pm!

大宅

請pm給我, 謝謝

別墅

回覆 1# PINK07 的文章

我都想知, 請pm我

珍珠宮

減齡達人勳章

pls check pm

別墅

Pls pm me~ thx

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

減齡達人勳章

I want to clairfy somethig, first, our twins club(which is set up 3 years ago, all the mummy knows each other from BK as well) only for the parents who have a twins baby, and want to share their experience.
second, our twins club "NOT SELLING" any product, and don't need to pay any enter fees.
原帖由 小楷 於 09-8-7 16:57 發表
溫馨提示:

2) 其他對產品有興趣之會員,請直接pm 予發表話題者,私下以PM 聯絡。任何在版面留言請求pm 詳細、pls pm me 等均示作「非可讀性」文章處理,該等言論將被刪除。 ...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

等待驗證會員

PM ME

首頁

尾頁

跳至