跳至
[2009年] 想買網床

首頁

尾頁

別墅

各位媽咪..我想買網床...但唔知有冇用呢? esprite那張用到14kg...

會唔會用得唔耐的? ...可以給我意見嗎?

男爵府

我都諗住買網床喎,因為BB大個咗識爬唔敢淨係放佢响床仔。放佢落網床工人姐姐可以放BB响果度自己玩,洗唔驚佢亂咁走。

我都睇緊網床,睇啱咗張bebe confort. 不過都幾貴。我覺得你都係先去鴿吓實樣,睇吓覺唔覺得穩陣。 我預計我隻仔都會幾大力,所以我會買張我覺得實淨嘅!

原帖由 duckchickhome 於 09-8-6 19:25 發表
各位媽咪..我想買網床...但唔知有冇用呢? esprite那張用到14kg...

會唔會用得唔耐的? ...可以給我意見嗎?

大宅

我買左張網床放係媽咪屋企, 冇牌子都幾實淨, 我個仔腳力超大都冇問題呀, 我係吉之島買5佰幾蚊

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2170053&l=51e866ab0a&id=597977913

男爵府

嘩,我覺得你個花花墊仲正喎,响邊度買架?

原帖由 joey722 於 09-8-7 00:10 發表
我買左張網床放係媽咪屋企, 冇牌子都幾實淨, 我個仔腳力超大都冇問題呀, 我係吉之島買5佰幾蚊

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2170053&l=51e866ab0a&id=597977913 ...

大宅

個花花床墊係玩具反斗城買咖, 俾佢自己玩下嘛

原帖由 chole16 於 09-8-7 01:14 發表
嘩,我覺得你個花花墊仲正喎,响邊度買架?

別墅

我終於買了張esprite的網床了..size唔算好大,因我家沒有太多空間..你們估下幾多錢?$249.9.平到笑...
在玩具反斗城的開倉買的...

你們有空都去看下了...

不過留意網床最重只能擔受14kg...

別墅

請問Baby Confort 香港邊渡有得買? 張網床幾錢?

洋房

我都係玩具反斗城買左張網床,仲係我原本想買個款graco,esprit 甘平,依家$599,都比原價平左$400,我都好開心呀! 我仲買左張原價$700,依家$150比bb訓住玩有吊掛既玩具毯。

原帖由 duckchickhome 於 09-8-7 15:38 發表
我終於買了張esprite的網床了..size唔算好大,因我家沒有太多空間..你們估下幾多錢?$249.9.平到笑...
在玩具反斗城的開倉買的...

你們有空都去看下了...

不過留意網床最重只能擔受14kg... ...

男爵府

荷花有得賣,正價係$16xx, 會員價平D. 我鐘意佢有一邊嘅網係有Zipper開來抱亞B出來,唔洗下下都响頂度抱佢出來!

原帖由 dazzis 於 09-8-8 23:04 發表
請問Baby Confort 香港邊渡有得買? 張網床幾錢?

別墅

原帖由 cotyleung 於 09-8-9 10:05 發表
我都係玩具反斗城買左張網床,仲係我原本想買個款graco,esprit 甘平,依家$599,都比原價平左$400,我都好開心呀! 我仲買左張原價$700,依家$150比bb訓住玩有吊掛既玩具毯。

...

我原本都想買599果張,不過超重...我1個人拎唔到啊!

大宅

我都去咗toyrus開倉日買咗graco果隻網床,可以承受40kgs,好似話平咗成$400.
希望在明天,一起努力呀!

男爵府

畀面勳章

我都買左Graco個張網床啊!!!

複式洋房

我買左啦...阿B未出世..我已經買左啦..!!網床初初可以較高比佢當BB床訓..!!!到左8-9個月..佢識識地自己企高個時..又可以較番低個網床..!!你整其他野個陣..放佢落去..等佢自己玩..!!幾好架...可以用到歲半多D...!!!早買早用..!!!

洋房

我想請問你們買張Graco 網床幾多錢呀?

首頁

尾頁

跳至