自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

[ little tikes ] 請問有冇人經US網買兒童傢俱? 香港有冇代理?

[ little tikes ] 請問有冇人經US網買兒童傢俱? 香港有冇代理?

我睇中左哩幾款桌椅, 唔知係邊度買到....

click ~ 桌椅

click ~ 桌椅

click ~ 桌椅 thomas

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

民房

THOMAS BED

(內容有宣傳成份, 由版主刪除)

大宅

要成$6400,運費咪好貴,個product$3000都唔洗...

洋房

回覆 2# lo_queenie 的文章

可以再比資料嗎? 我都想買呢啲玩具傢俬,但好難揾????? thank!

大宅

www.itoysclub.com

大宅

i find the same thomas table and chairs in their central shop.

別墅

我也在找兒童檯凳, 但我找不到你找到的, 可以給我網址嗎??

原帖由 可樂皓皓 於 06-11-8 13:51 發表

click ~ 桌椅

click ~ 桌椅
http://ww ...
:P歡迎各界好友交流意見, 多多指教:kiss:

大宅

呢間就係Little Tikes係香港嘅為一代理. 我之前係send e-mail去US Little Tikes問嘅.

http://www.teddykids.com/index.p ... =1158&Itemid=26

大宅

咁幾錢?
重有冇人知邊度有得賣?同幾錢?
我都想買THOMAS TABLE & CHAIR SET
原帖由 hellomame 於 09-8-15 18:38 發表
i find the same thomas table and chairs in their central shop.

大宅

原帖由 可樂皓皓 於 06-11-8 13:51 發表

click ~ 桌椅

click ~ 桌椅
http://ww ...

男爵府

中間個套有時SOGO & JUSCO都有類似,係坑口南豐商場入面有間舖頭都見過。
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

大宅

但我想要thomas 那set

公爵府

呢間shop D價錢比起Toysrus如何? 係唔係平D?
原帖由 amadeushk 於 09-8-18 13:50 發表
呢間就係Little Tikes係香港嘅為一代理. 我之前係send e-mail去US Little Tikes問嘅.

http://www.teddykids.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1158&Itemid=26

珍珠宮

畀面勳章

好似中環有一間啊,地址我唔係好清楚

原帖由 hellomame 於 09-8-15 18:37 發表
www.itoysclub.com

大宅

已經睇咗,但佢冇呢個款
原帖由 bb女女 於 09-10-12 11:12 發表
好似中環有一間啊,地址我唔係好清楚

首頁

尾頁

跳至