自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇平過$35的電話PLAN介紹呀? THX!

珍珠宮

畀面勳章

我個仔同呀爸都用電訊數碼, $20包埋tunnel fee.

大宅

咁抵 但接收得好唔好呀?
原帖由 Teresa 於 09-8-26 12:14 發表
我個仔同呀爸都用電訊數碼, $20包埋tunnel fee.

子爵府

畀面勳章

回覆 2# Teresa 的文章

好低喎
請問有幾多分鐘

^.^

男爵府

接收ok的, 有200 分鐘

大宅

係門市開唔開到架?
原帖由 Martina 於 09-8-26 14:59 發表

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 Martina 於 09-8-26 14:59 發表

Yes, yes.

大宅

我用咗oneXthree好耐, 前年還用緊62蚊一個月(好似500分鐘, 全包), 最近又要再續約, 我喺電話度話我點都要轉台, 之後佢地比我個plan喺36蚊(850分鐘, 全包)

大宅

醒目開學勳章

原帖由 坤囡囡 於 09-8-26 15:15 發表
我用咗oneXthree好耐, 前年還用緊62蚊一個月(好似500分鐘, 全包), 最近又要再續約, 我喺電話度話我點都要轉台, 之後佢地比我個plan喺36蚊(850分鐘, 全包) ...

好平wo. 請問2g定3g?

侯爵府

2023年兔年勳章

I used Telecom Digital as well for plan $31 including tunnel fee for 450 minutes. Average $1 per day and 15 minutes per day if no forward line, it is cheap and reasonable.

Today, I know they have promotion for $23+$12 tunnel fee for 2,300 minutes with contract period.

原帖由 Teresa 於 09-8-26 12:14 發表
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 Strawberrys 於 09-8-27 22:48 發表
I used Telecom Digital as well for plan $31 including tunnel fee for 450 minutes. Average $1 per day and 15 minutes per day if no forward line, it is cheap and reasonable.

Today, I know they have pr ...

$23/1200分鐘,仲有60蚊超市禮劵同200蚊idd卡送添呀,簽6個月咋,平均即係$25個月咋($13月費+$12隧道費)

禁止訪問

大宅

電訊數碼網同新世界係同一間嗎?
原帖由 VANESSAT 於 09-8-28 06:48 發表
電訊數碼網站, 我有一個電話號碼用左7年了, 給屋企人用, 用量唔多所以好抵, 接收都無乜大問題,
http://www.nwmobile.com/sc_webcat/ecat/cms_view.php?lang=2&web_id=101

本人意見是唔好用sunday, 好唔掂, 轉台第 ...

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

電訊數碼不是一個 網絡, 而係簽左新世界個台做佢地個 agents 啫; 都 ok 架, 夠平。

至於 sunday 我覺得 ok 喎, 之前比 pccw 收構左 同 pccw 無分別, 接收清晰,
我依家都係 $12 蚊500分鐘
:-D :-D :-D

大宅

原帖由 Jojomama 於 09-8-28 01:42 發表
$23/1200分鐘,仲有60蚊超市禮劵同200蚊idd卡送添呀,簽6個月咋,平均即係$25個月咋($13月費+$12隧道費)

邊度有呢個offer? 使唔使介紹人?

我老公上個月join左 $35($23+$12)/1000分鐘,60蚊超市禮劵同200蚊idd卡,6個月約

我未轉,如果有你講呢個就更抵

男爵府

i want to know that too
thanks
[url][/url]

子爵府

我剛幫仔仔轉左$19/200mins (全包), CSL 網絡.

大宅

我都想知, 點樣可以有呢個plan呢?

原帖由 LOKYINBABY 於 09-8-28 10:31 發表
電訊數碼不是一個 網絡, 而係簽左新世界個台做佢地個 agents 啫; 都 ok 架, 夠平。

至於 sunday 我覺得 ok 喎, 之前比 pccw 收構左 同 pccw 無分別, 接收清晰,
我依家都係 $12 蚊500分鐘 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 LOKYINBABY 於 09-8-28 10:31 發表

點樣先可以有呢個PLAN?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至