跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好掛住妳地呀,幾時有時間大家聚下呢?

子爵府

不如今個星期六/日啦,我ok呀^^

大宅

好媽媽勳章

我隨時都ok~好想識多d朋友仔~

別墅

除了星期日外, 其他日子都可以預埋我呢

大宅

我未黎過架, 如果星期六,日, 我都得架!

子爵府

coki
問左Minnie佢地未呀?

侯爵府

妳地回應我真係好呀,初時有D驚妳地唔應我架~~

我其實都係咩日子都得,但黎緊29號星期6唔得呀,
星期日就OK,
不過見到有媽媽話星期日唔得,咁不如我地直情約9月某日,妳地話好唔好?

JACKY:
我未搵MINNIE呀~~
係既聽日我打俾佢,人少少大家都星期日見住先,OK?

之後就約9月再見面,BB就快歲半喇,諗返BB佢地多數都會係返10月打針,所以我地9月見最合時,妳地覺得呢??

侯爵府

原帖由 yeeyeey2k 於 09-8-25 17:41 發表
coki
問左Minnie佢地未呀?

琴晚打左喇,黎緊既星期日30號佢都OK呀,
有邊位媽咪都OK呀?

子爵府

Coki
我今個星期日都ok,你預埋我地兩母子啦。

係呢,去邊度聚好呀?定係好似上次咁book pizza hut / 會所??

你有冇孖B媽咪既電話呀?早前好似話可以去佢地果邊個會所玩ga。

侯爵府

原帖由 yeeyeey2k 於 09-8-26 12:11 發表
Coki
我今個星期日都ok,你預埋我地兩母子啦。

係呢,去邊度聚好呀?定係好似上次咁book pizza hut / 會所??

你有冇孖B媽咪既電話呀?早前好似話可以去佢地果邊個會所玩ga。 ...

JAICK:
我無孖B電話,MINNIE一定有呀,佢齊哂所有人咁制架,
一陣打去叫MINNIE打去問下佢吖,
妳唔提孖B,我地諗住只係TEA一TEA,聚下
不過如果孖B得既,緊係去果邊啦,起碼有會所俾BB玩下嘛!!

大宅

haha....我返黎啦,,,,,係咪好掛住我呢....???
邊位ma ma 未比電話我呀....就pm 我啦..!!!!!

我地約緊30號0個日...人少少咁tea 吓的姐....
我大約都知邊個會去....如想去....都pm 我 confirm la

等我有消息再同你地講.....不過要話比我聽你地今次想去邊到呢..??????

子爵府

minnie
家陣坐底都有4個媽咪ok喇,我諗等到星期日會仲更加多人出現添呀,好耐都冇見你同coki既大隻仔喇,唔知家下係咪仲大隻左d呢?孖b就仲耐,計落上都有一年lu.....

大宅

好媽媽勳章

等我報名先~哈哈~不過我可能會帶埋個細囡黎咖,可以嗎??

子爵府

梗係冇問題啦,帶埋工人、奶奶、老公等都歡迎ga。

原帖由 1985.com 於 09-8-27 09:31 發表
等我報名先~哈哈~不過我可能會帶埋個細囡黎咖,可以嗎??

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 minnie17852004 於 09-8-26 18:07 發表
haha....我返黎啦,,,,,係咪好掛住我呢....???
邊位ma ma 未比電話我呀....就pm 我啦..!!!!!

我地約緊30號0個日...人少少咁tea 吓的姐....
我大約都知邊個會去....如想去....都pm 我 confirm la

等我有消息再同你 ...

Hi Hi........冇上黎咁耐,一番黎就有好野 30號我都可能放假join到 wor.......

侯爵府

原帖由 yeeyeey2k 於 09-8-26 20:23 發表
minnie
家陣坐底都有4個媽咪ok喇,我諗等到星期日會仲更加多人出現添呀,好耐都冇見你同coki既大隻仔喇,唔知家下係咪仲大隻左d呢?孖b就仲耐,計落上都有一年lu..... ...

我仔唔大隻喇,un左呀,但就拉長左囉,
琴晚佢整親個咀呀,成身血,好心疼...

大宅

請問係邊度? 大約幾多點? 星期日要去99度呀!

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yeeyeey2k 於 09-8-27 10:28 發表
甘就好啦~等我細b都見識下,多bb先~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yeeyeey2k 於 09-8-27 10:28 發表
yeeyeey2k我pm我電話俾你啊,方便到時聯絡,
我大b叫梓瑤,細b叫卓瑤~

首頁

尾頁

跳至