跳至

首頁

尾頁

大宅

Thanks

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你想係大埔 or 九龍塘, 我剛考到幾個月牌, 我可以比意見你...

大宅

mrs. so,
pls give me some advice.thanks

原帖由 mrs.so 於 09-8-18 09:27 發表
你想係大埔 or 九龍塘, 我剛考到幾個月牌, 我可以比意見你...

大宅

Yan On, Mr Liu, near Plover Garden. Maybe Tung Sau Square, the middle one.

He took care of 2 car for more than 10 years. Honest, quick,.....

p.s. my car Honda and Toyota.

原帖由 Kay2008 於 09-8-17 23:26 發表
Thanks

大宅

Sorry, i misunderstand your question. This is for car repair. Not learn car.

原帖由 wiw825 於 09-8-22 10:06 發表
Yan On, Mr Liu, near Plover Garden. Maybe Tung Sau Square, the middle one.

He took care of 2 car for more than 10 years. Honest, quick,.....

p.s. my car Honda and Toyota.

公爵府

我第一次考牌跟大埔師傅, 出去天光道既次數好少, 第一次衰左, 第二次換左師傅佢以前都係大埔教, 後來出左九龍, 佢教既知識好update, 係九龍揸車真係同大埔唔同, 我d朋友係考到牌後, 話5夠膽係九龍揸車, 只能夠係大埔兜來兜去, 可能我操車係九龍塘繁忙時段, 所以我唔覺得有咩問題...

禁止訪問

公爵府

我第一次衰左之後, 停左兩三個月之後都想放棄, 後來巧遇到我老公十幾年前考牌既師傅係天光道, 就立即截佢拎番張name card, 我就再報考第二次, 係九龍學車真係唔同架, 師傅教我既野真係比第一個師傅唔同, 師傅考牌當日朝早已經叮囑我, 叫我小心今日考牌唔會咁易過關, 因為考牌前幾個鐘發生即係年初五凌晨元朗新牌女司機超載死人交通意外, 我已經驚到c下c下, 以為passed調頭泊位個人會定d, 點知衰收尾一盞紅綠燈自己唔生性, 衰路試無好浮誇咁望倒後鏡, 我考完之後, 拎住張"黃紙"師傅話我唔pass係正常, 係我前面既考生, 無一個能夠pass, 除左重考, 個個師傅都話今日考既真係黑仔, 我就要再排期重考第三次路試, 我比第一個師傅既銀碼好似係5-6千, 但係唔覺得學到d咩野囉, 第二個師傅就3-4千到啦, 第二個師傅係收平左我, 我係自己考到牌之後比錢佢飲茶, 其實我覺得係租車同路試費佔最多...

大宅

我老公想學車,能否給我那個師傅的電話?謝謝!!!!

原帖由 mrs.so 於 09-8-27 09:13 發表
我第一次衰左之後, 停左兩三個月之後都想放棄, 後來巧遇到我老公十幾年前考牌既師傅係天光道, 就立即截佢拎番張name card, 我就再報考第二次, 係九龍學車真係唔同架, 師傅教我既野真係比第一個師傅唔同, 師傅考牌當 ...

複式洋房

hi, 可否pm給我.是否考棍波車,因為第1次肥了,所以現在想我找個師傅. thanks!

原帖由 mrs.so 於 09-8-27 09:13 發表
我第一次衰左之後, 停左兩三個月之後都想放棄, 後來巧遇到我老公十幾年前考牌既師傅係天光道, 就立即截佢拎番張name card, 我就再報考第二次, 係九龍學車真係唔同架, 師傅教我既野真係比第一個師傅唔同, 師傅考牌當 ...

首頁

尾頁

跳至