自由報料

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

之前問佢可唔可以整到美人魚蛋糕,佢話可以仲講到好專業,咪信晒佢囉,佢仲有比相我睇我見幾靚咪叫佢整個3磅,做出黎係兩回事,佢仲夠旦死可以話係一樣,離晒泡,再講先話比相我睇果個蛋糕唔係佢做,你做唔到就唔好講到咁專業啦!一個期待的生日會就比佢搞到我無晒心機,勁唔開心,個蛋糕個樣衰不突止,仲要係勁難食,個蛋糕搞到無人食,o徙晒,望見個蛋糕越望越嬲,咪打比佢同佢講好唔掂囉!仲要同我講話d客話佢整d蛋糕好食,一個生日party就咁比佢搞串晒,我同佢講我要退回,佢話無得退,講句唔好意思有鬼用呀!仲叫我下次唔好訂cut我線,仲洗佢講,你送比我都唔咁食啦!個底黑蚊蚊,食死人,大家千奇唔好同佢訂蛋糕,唔係又多個受害者啦!佢個Blog叫兒姐姐,我比佢搞到勁失望勁唔開心,不負責任,咁o既蛋糕都拎得出黎見人,真係佩服佢。好野…

呢個係佢比我睇ga相 呢個係佢做比我ge蛋糕

垃圾一堆,個蛋糕底黑蚊蚊

呢個係我上年係楓葉訂的,真係好後悔仲嘜試其他丫,楓葉呢個真係好好味。

大宅

原帖由 monmonbe 於 09-8-28 03:02 發表
之前問佢可唔可以整到美人魚蛋糕,佢話可以仲講到好專業,咪信晒佢囉,佢仲有比相我睇我見幾靚咪叫佢整個3磅,做出黎係兩回事,佢仲夠旦死可以話係一樣,離晒泡,再講先話比相我睇果個蛋糕唔係佢做,你做唔到就唔好講到咁專業啦!一個 ...

睇唔到相wor....

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

有相睇

複式洋房

嘩嘩嘩!有無搞錯!!!離晒大譜!我好明白你嘅心情,連外人見到都覺得激氣!!!
多謝報料!我以后非專業做蛋糕都唔会訂.

男爵府

原帖由 monmonbe 於 09-8-28 03:02 發表
之前問佢可唔可以整到美人魚蛋糕,佢話可以仲講到好專業,咪信晒佢囉,佢仲有比相我睇我見幾靚咪叫佢整個3磅,做出黎係兩回事,佢仲夠旦死可以話係一樣,離晒泡,再講先話比相我睇果個蛋糕唔係佢做,你做唔到就唔好講到咁專業啦!一個 ...

佢係咪睇王老虎睇到上咗腦...? 好似佢畫嗰幅"笑吟吟"
(希望樓主唔好見怪...!)
呢d人咁樣做生意, 遲早冇得撈:;pppp:

公爵府

好媽媽勳章

勁似大6老翻 好心唔好再做啦
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

子爵府

真係好醜樣!

珍珠宮

嘩個樣差咁遠既

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

勁唔掂喎~~
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

子爵府

真係好醜樣!你邊間餅店訂呀?幾錢呀?開生日會有個咁蛋糕,真係嬲爆mouth:

大宅

好唔掂wor!!!!貨不對板點解冇得退??!!

不過樓主你唔好唔開心. 小朋友能同家人&朋友一齊慶祝生日都会好開心,唔好諗住個cake,成班人一齐影相唔多覺.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好樣衰

禁止訪問

民房

大陸老翻都好過佢

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

post 佢間黑店名出來

男爵府

咁都得 ??

男爵府

原帖由 ada0707 於 09-8-28 08:32 發表
post 佢間黑店名出來

仲要大大隻字POST出唻, 等我幫她做宣傳!!

但係.... 個刻點解你肯收貨架?? 我一定叫她再做或立即退錢.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

子爵府

好媽媽勳章

where is the shop, please share!!!

首頁
12345...16

尾頁

跳至