自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

老人家用手提電話係極少用

市面有冇好平o既手電通話計劃係啱呢班人用?

係比d好幾個月都可能唔用電話
半年都講唔到60分鐘既人

唔想每個月白白比錢但佢又唔用
想要一D真係用幾多比幾多既計劃

請各位多多指教!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

用電話卡, 用完先再增值.

大宅

儲值卡, $50半年

大宅

yes, HK$50 half year.

But I know that HK$50 card only sold in CWB / Central wor...

別墅

原帖由 TWB 於 09-9-1 10:22 發表
儲值卡, $50半年

係咪$50/半年已經係最低? 唔介意入大面額如$80/一年
仲知計落愈平愈好, 基本上唔計$2/每月手續費, 半年$5佢都用唔到, 一年都用唔到$10

所以唔洗理每錢一分鐘 (除外貴到離譜), 一於要平, 有咩方法攞到最盡最平?

水晶宮

畀面勳章

原帖由 conniewww 於 09-9-1 11:17 發表
yes, HK$50 half year.

But I know that HK$50 card only sold in CWB / Central wor...

which company? is it 3? and C-Bay where??? thx....

複式洋房

I also want to know !

原帖由 tanping 於 2009-9-1 13:11 發表

which company? is it 3? and C-Bay where??? thx....

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

用PEOPLES啦;買張儲值咭有效期半年,半年後到門市辦信用咭自動繳費,每次增值10蚊,即係話,如果用得少,都係10蚊一個月咋,可以Keep住個電話號碼。
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至