懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無mami最近係瑪麗開刀, 是否還是三日二夜就要出院呢?

複式洋房

有無人知呀??thanks! 因為我08年頭入瑪麗開刀生bb, 都係住三日二夜就要出院啦~下個月又要開刀生第二胎..唔知又會唔會未抖夠就比人趕出院lu...
同埋而家h1n1咁西利...唔知仲比唔比老公陪產呢?

大宅

依然都係3日2夜

複式洋房

原帖由 gokinjo 於 09-9-4 16:44 發表
依然都係3日2夜

真係唔該晒~
等我可以有個心理準備

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 蛋高仔 於 09-9-4 13:18 發表
有無人知呀??thanks! 因為我08年頭入瑪麗開刀生bb, 都係住三日二夜就要出院啦~下個月又要開刀生第二胎..唔知又會唔會未抖夠就比人趕出院lu...
同埋而家h1n1咁西利...唔知仲比唔比老公陪產呢? ...

我都係下個月係瑪麗開刀生第二胎,係呢醫生係咪要36weeks先會同我地約期架?

大宅

我都係08年3月開刀生大B,嚟緊11月尾會開刀生細B,我就會喺東區生,但上次都要住5日4夜。點解瑪麗可以咁快就出院嘅?你會唔會担心兩次開刀時間相隔唔耐,傷口有事呀?東區醫生建議我自己試順產,但我又驚個傷口會爆!

原帖由 蛋高仔 於 09-9-4 13:18 發表
同埋而家h1n1咁西利...唔知仲比唔比老公陪產呢? ...

首頁

尾頁

跳至