想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

.

大宅

認識瑞士牛牛第一回

HI,
我又吾係咁睇, 我打咗75IU (咁少量), 8 日ONLY, 都巳經有1粒17.5MM. 1粒10MM. doctor照放虫虫.
真係吾同e生吾同睇法.

原帖由 beamsboybaby 於 09-9-21 12:17 發表
dr. chan話iui一定最少要打8-12日谷卵針, 因我上次打112.5 x 8 針, 今次試打150, 咁我問醫生會唔會打7針蛋蛋已夠大嗎? 醫生話一定唔會, 加重分量只會谷多d蛋蛋, 並唔會加快蛋蛋生長速度, 所以一定最少打8日針才足夠 ...

複式洋房

記得我嗎? 你我在另一個thread答了我一條關於塞藥的問題.

以下是的我經驗:

我day2第一次睇dr 已同佢講我唔想生twin, 所以他叫我只打6日針, 每次只打75ul, 然後再返去覆診.

到覆診時(day 9), 佢一照u/s, 已經話我對d藥好有反應. 當時, 佢已經照到我有兩粒18mm的egg egg, 而內膜已達14mm-15mm. 佢話係時候要打破egg針, 並於翌日(day 10) 放蟲蟲 (唉, 仲係星期日, 貴2千幾蚊呀).

其實我近排period只有25日, 所以dr 初時估我未成功懷B的原因在於period太短, 所以各項硬件未準備好. 但事實又唔係.

其實咁先慘, 而家都唔知咩原因 (c6報告全部合格), 無從入手 :(

大宅

大宅

首頁

尾頁

跳至