自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

I will be moving soon, Does anyone know a good moving company.Thank you for the help!!
MamaKate

大宅

我上次揾東亞都幾好, 佢地o個架係超大車, 成架貨櫃咁大, 唔怕話搬唔哂, 但佢地搬得勁快, 我間屋唔駛兩個鐘佢地已經攪掂, 但我冇做過比較, 唔知算唔算貴。不過我唔見左佢地既電話, 如果你有興趣可以上去佢地既website 睇睇. http://www.eamovers.com.hk/

男爵府

早前幫朋友,見迦x都ok,仲有貨倉有得寄倉,服務ok,無屈錢,幾快手,不過我吾知價錢。

大宅

我搬過兩次屋,都是東亞幫手。

第一次是06年尾,當時覺得很好。準時、快、小心。我也有介紹給其他人。

第二次是09年頭,很勞氣,但不關搬屋工人的事,他們仍然很有水準,但負責人陳生的態度則令我氣憤!

原帖由 cottontail 於 09-9-24 01:42 AM 發表
我上次揾東亞都幾好, 佢地o個架係超大車, 成架貨櫃咁大, 唔怕話搬唔哂, 但佢地搬得勁快, 我間屋唔駛兩個鐘佢地已經攪掂, 但我冇做過比較, 唔知算唔算貴。不過我唔見左佢地既電話, 如果你有興趣可以上去佢地既website ...

珍珠宮

我試過佳運

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Evan 於 09-9-24 02:38 發表
早前幫朋友,見迦x都ok,仲有貨倉有得寄倉,服務ok,無屈錢,幾快手,不過我吾知價錢。

我試過迦x, but NEVER NEVER again, double to the quoted price.

大宅

我都係用東亞, very good呀.
連我新屋個看更都讚佢地 有效率, 整齊
值得推介
又平

原帖由 cstchan 於 09-9-24 07:49 發表
我搬過兩次屋,都是東亞幫手。

第一次是06年尾,當時覺得很好。準時、快、小心。我也有介紹給其他人。

第二次是09年頭,很勞氣,但不關搬屋工人的事,他們仍然很有水準,但負責人陳生的態度則令我氣憤!

...

複式洋房

Thanks for the help from all mummies~~
MamaKate

首頁

尾頁

跳至