懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

上星期test過都係negative, 今早剛剛test到positive, 唔知大概會係幾多week? 最衰自己唔記得mark上次period係幾時(好似係七月尾?)。我諗緊幾時去睇醫生好。

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

通常5wk度就一定check 到
4wk就可以淺色d囉~

好多医生都唔會咁快有期.. 你book2-3個星期後就一定可以响肚照, 同埋見到bb心跳喇!

大宅

一般受孕後 (唔係上一次M) 2星期會CHECK到.
你CHECK到有就去BOOK醫生啦,有啲醫生好難BOOK,你而家打去,分分鐘成個月後先有得睇.
不過你可以先去普通科驗一次孕CONFIRM 下, 如果你想去政府登記,都一定要有張醫生証明你懷孕既信.
快啲行動啦!

原帖由 hanahaha 於 09-9-25 11:19 發表
上星期test過都係negative, 今早剛剛test到positive, 唔知大概會係幾多week? 最衰自己唔記得mark上次period係幾時(好似係七月尾?)。我諗緊幾時去睇醫生好。

別墅

通常5week到就check 到

複式洋房

我M遲左三日就驗到

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我5WEEKS TEST到~~~

大宅

我就MO黎前三日都CHECK到啦.... 妳快O的去普通科醫生CONFIRM啦....

大宅

Thank you all!!!

今日有d留啡, 而家book左下星期三產婦產科。
原帖由 dicksonon 於 09-9-25 20:56 發表
我就MO黎前三日都CHECK到啦.... 妳快O的去普通科醫生CONFIRM啦....

首頁

尾頁

跳至