跳至

首頁
12345...67

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

雖然我地 Yoho 個playgroup完左,但可以繼續係到傾下。

Kyran 第一個報到!

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

hihi

大宅

:lol :lol

大宅

Hi! Hi!

今日送新雪柜來, 俾豐澤果兩個運輸激死, 叫住佢地小心啲搬部雪柜, 佢地懶理攪到屋企地板花咗, 同佢講仲話我屋企地板淋喎. 依加整緊個complaint letter 投訴佢.

男爵府

原帖由 ginnytsim 於 09-9-16 23:12 發表
Hi! Hi!

今日送新雪柜來, 俾豐澤果兩個運輸激死, 叫住佢地小心啲搬部雪柜, 佢地懶理攪到屋企地板花咗, 同佢講仲話我屋企地板淋喎. 依加整緊個complaint letter 投訴佢. ...

我上兩個月係豐澤買洗衣機&雪櫃又幾好喎!搬走左舊嗰個,仲叫我慢慢掃走d塵,抹下地,先幫我放新機。都係睇一個個人!

男爵府

原帖由 beibei0080 於 09-9-16 22:02 發表
:lol :lol

你工人放完假?你係sister屋企?

伯爵府

ginny,
你仲會唔會讀啓 c 呀 ?

大宅

原帖由 sarahtsw 於 09-9-17 08:45 發表

我上兩個月係豐澤買洗衣機&雪櫃又幾好喎!搬走左舊嗰個,仲叫我慢慢掃走d塵,抹下地,先幫我放新機。都係睇一個個人!

前年換部洗衣機果時都係好好架! 塾晒紙皮係地下, 自後先搬部機. 今次就真係唔好彩!

大宅

原帖由 三個白白豬 於 09-9-17 11:19 發表
ginny,
你仲會唔會讀啓 c 呀 ?

本來諗住唔讀, 俾阿仔返playgroup. 但係計計下數, 返playgroup貴過返啟c. 依加又搵唔到arm心水架n. 所以, 都俾佢返啟c. 學費之前就預計咗, 計過書薄費同校服都係2k之內, 係浪費咗哩啲囉. 同埋無咗個後備囉! 如果, 阿仔考唔到出年k1, 咁我就煩喇!

伯爵府

原帖由 ginnytsim 於 09-9-17 14:42 發表

本來諗住唔讀, 俾阿仔返playgroup. 但係計計下數, 返playgroup貴過返啟c. 依加又搵唔到arm心水架n. 所以, 都俾佢返啟c. 學費之前就預計咗, 計過書薄費同校服都係2k之內, 係浪費咗哩啲囉. 同埋無咗個後備囉! 如果, ...

一係考慮下激活呀 , 激活k有學卷 (但而家 n 冇晒位)
elvis 讀埋呢個學期 , 看下英藝變成點....如變得好返 d , 出年年頭 elvis 就返天水圍英藝. (一來可以拍車 , 二來有表哥同佢一齊返全日 , 間唔中可以係我家姐過埋夜,唔洗湊佢返黎 )

男爵府

原帖由 三個白白豬 於 09-9-17 15:10 發表

elvis 讀埋呢個學期 , 看下英藝變成點....如變得好返 d , 出年年頭 elvis 就返天水圍英藝. (一來可以拍車 , 二來有表哥同佢一齊返全日 , 間唔中可以係我家姐過埋 ...

如何你個女真係讀你記得問下我有無校服比你呀, 之前o個套太細, 不過你都可以試下~~
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

伯爵府

原帖由 saltato 於 09-9-17 15:46 發表

如何你個女真係讀你記得問下我有無校服比你呀, 之前o個套太細, 不過你都可以試下~~

阿女讀唔讀啦 , 冇學卷.
係都係比細佬讀 , 等佢學下英文.
但佢返鄰舎都好開心,老 c 話佢通課室走 , 玩滑梯時又成日跳落黎 , 看少陣都唔得.
好左佢有兩個人看住十一個小朋友啫.

伯爵府

畀面勳章

HI ALL

大宅

原帖由 三個白白豬 於 09-9-17 15:10 發表

elvis 讀埋呢個學期 , 看下英藝變成點....如變得好返 d , 出年年頭 elvis 就返天水圍英藝. (一來可以拍車 , 二來有表哥同佢一齊返全日 , 間唔中可以係我家姐過埋 ...

咁正呀! 偷懶!

我同爸爸都比較想阿仔讀返啲傳統幼稚園. 無法啦! 哩3個月努力train阿仔!
上星期六同阿仔去聽啟c個家長會, 佢都ok wor! 我走咗去聽嘢, 佢就留係遊戲房玩, 有幾個ee睇住d小朋友, 佢玩咗成半個鐘先醒起搵我, 之後, 我陪佢一陣又走咗出去, 佢有小小lau囉! d ee同佢玩下, 佢又唔lau! 走時仲同啲ee bye-bye tim. 冷熟!

珍珠宮

畀面勳章

哈囉!! 新來報道

大宅

醒目開學勳章

岩岩先睇到呢個topic, 我又黎報到先

伯爵府

ginny
張相好型喎

大宅

唔知可唔可以加入呢?我個女都係07年既,
我而家都想找些半日N比個女,但上午通常都冇位LU

大宅

畀面勳章

我囝囝都係07年呀,我都搵緊N俾個仔返半日,入左表去兒童樂園等電話中

複式洋房

Hello! 我個仔都係07 豬BB呀.
佢係6月14號.
有機會一齊出來玩下呀?

首頁
12345...67

尾頁

跳至