自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我依家有張自動增值八達通,諗緊申唔申請CITIBANK 張八達通信用咭,大家覺得值唔值得申請?THX!

子爵府

值得...因為一開咭(唔駛簽賬)就有$200送比你.

珍珠宮

網上申請好似有多$50添...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我上星期係統一中心見到CITIBANK有推廣, 當日即交表連証明, 即刻送$20惠康COUPON, 如果你有人推薦, 對方會再多$50惠康COUPON. 好抵.

我都即場申請. 雖然我諗住申請定, 因為一批就有$200八達通錢, 如果另外碌錢(忘記左)再送多$200-250的八達通錢.. 都抵架.

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

請問如果張 credit card 跌咗 or 畀人偷咗, 即刻打上 card centre 要求即時 cut card, 咁張 credit card 內嘅八達通功能係咪都會即時 cut 咗架 ?

而家八達通公司係收到電話後 3 小時先至 cut 到張八達通, 而 3 小時內張八達通咭係照可以 "嘟" 到買嘢, 呢 d 損失八達通公司係唔會負責嘅 !

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

張咭幾好用, 我用0左好耐~~
張咭一日最多增值一次$250
唔見0左風險都唔大~~

禁止訪問

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yes
原帖由 Angel_BB 於 09-9-30 11:51 發表

珍珠宮

多謝各位回覆!佢地有新推廣,最多可以攞$500...
等我都快D申請返一張先...

http://www.citibank.com.hk/global_docs/chinese/credit_cards/octopus_card/index.html

瑪瑙宮

好媽媽勳章

真係好正甘 .... 我又去 look 下先 !!

原帖由 Angel_BB 於 09-9-30 15:09 發表
多謝各位回覆!佢地有新推廣,最多可以攞$500...
等我都快D申請返一張先...

http://www.citibank.com.hk/global_docs/chinese/credit_cards/octopus_card/index.html

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

早前送200元個時,家人apply左,點知一批左要先交送個200元先,再幫你增值返去你張octopus,變相搵笨實,請大家apply前先諗清楚
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

男爵府

大家仲要小心.........佢既statement date時時都唔同.........同埋如果係payment due date........最後果日用ATM機過數........都係會收你late charge + finance charge

珍珠宮

剛剛發現左呢句:

HK$200 八達通現金迎新獎賞及HK$50八達通現金網上尊享獎賞並不適用於現在持有及/或於過去12個月內曾持有任何八達通Citibank信用卡/Citibank信用卡/Citibank聯營卡/Citibank貴賓卡及/或大來信用証基本卡之客戶。

我九年前申請左一張金卡,咁依家再申請就無迎新優惠...... so cheap!!!

伯爵府

你現在仍然持有張卡嗎? 因為佢寫12個月內曾持有先唔得啊.

原帖由 Angel_BB 於 09-9-30 16:09 發表
剛剛發現左呢句:

HK$200 八達通現金迎新獎賞及HK$50八達通現金網上尊享獎賞並不適用於現在持有及/或於過去12個月內USD1635 + BAF 160任何八達通Citibank信用卡/Citibank信用卡/Citibank聯營卡/Citibank貴賓卡及/或大來信用証基 ...

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔啦, 我都係覺得一張咭, 又 credit card, 又八達通, 都好危下 !

平時無事無幹, 咪好方便囉 !

萬一唔見咗張咭, 會好煩呢 ! 唔知補領張新咭, 會唔會貴 d 手續費呢 ?

原帖由 ankle 於 09-9-30 12:46 發表
張咭幾好用, 我用0左好耐~~
張咭一日最多增值一次$250
唔見0左風險都唔大~~

伯爵府

呢$50 最後今日啦.

原帖由 Angel_BB 於 09-9-30 11:51 發表

伯爵府

我都係咁覺得, 不過有著數都或會申請, 3個月後就會唔用lu.

原帖由 hallonatalie 於 09-9-30 16:30 發表
唔啦, 我都係覺得一張咭, 又 credit card, 又八達通, 都好危下 !

平時無事無幹, 咪好方便囉 !

萬一唔見咗張咭, 會好煩呢 ! 唔知補領張新咭, 會唔會貴 d 手續費呢 ?

...

珍珠宮

原帖由 fleshmoon 於 2009-9-30 16:25 發表
你現在仍然持有張卡嗎? 因為佢寫12個月內曾持有先唔得啊.

果張金咭永久免年費,所以無取消到!

別墅

有200$送@@

珍珠宮

原帖由 fleshmoon 於 2009-9-30 16:36 發表
呢$50 最後今日啦.

推廣期到12月31日

首頁

尾頁

跳至