跳至

首頁

尾頁

大宅

因我亞仔又生倒甲, 所以想找c父同佢批一批個一少部份, 等佢唔使咁痛. 但係我又想找一間衞生的, 因我亞仔試過批甲後發炎, 後來仲要睇西e食消炎葯tim. 請問有無人可以話我知! thanks

大宅

請問有無人知呢?

子爵府

大埔墟有好多架喎!不過就真係唔知乾唔乾淨喇~~!其實你可以自己幫佢整架..小心d係無問題架~

大宅

我唔夠膽呀, 我昨天專登去大埔墟行, 比我找到一間$118, 即刻做囉, 我見佢做之前有用酒精抺d用具.

亞仔e家無事了, 佢雖然過程係有痛, 但都順利地佢批完後即時feel 到無"粒甲" 頂住佢了, 人都輕鬆咗.
原帖由 ABBC 於 09-9-30 21:23 發表
大埔墟有好多架喎!不過就真係唔知乾唔乾淨喇~~!其實你可以自己幫佢整架..小心d係無問題架~

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 縉媽 於 2-10-2009 09:59 AM 發表
我唔夠膽呀, 我昨天專登去大埔墟行, 比我找到一間$118, 即刻做囉, 我見佢做之前有用酒精抺d用具.

亞仔e家無事了, 佢雖然過程係有痛, 但都順利地佢批完後即時feel 到無"粒甲" 頂住佢了, 人都輕鬆咗.
...

縉媽, 你可唔可以pm呢間鋪既資料比我呀, 因我亞嫂佢都有倒甲問題, 我都想佢去睇睇, 感激, 謝!!

大宅

墟內的公園仔邊有一間凱旋門(舊色)餐廳, 佢側邊有一條小行人路, 在那條路有一間叫蘭x(唔記得全名)的足保健舖頭仔便是. (佢另有做埋足浴,按摩的服務)唔難找.

p.s 個c父仲係女人嚟tim
原帖由 sampcy 於 09-10-2 10:12 發表

縉媽, 你可唔可以pm呢間鋪既資料比我呀, 因我亞嫂佢都有倒甲問題, 我都想佢去睇睇, 感激, 謝!!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 縉媽 於 2-10-2009 02:14 PM 發表
墟內的公園仔邊有一間凱旋門(舊色)餐廳, 佢側邊有一條小行人路, 在那條路有一間叫蘭x(唔記得全名)的足保健舖頭仔便是. (佢另有做埋足浴,按摩的服務)唔難找.

p.s 個c父仲係女人嚟tim ...

我知凱旋門餐廳係邊, 等我去望下先, 仲要係女c苦, so good!

thanks 縉媽, 感激萬分

首頁

尾頁

跳至