想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想問下....
我CYCLE大約30日,13/9 DAY 1, 而27/9 體溫最低,但係28/9 紅D先有深粗,咁應該幾時先可以CHECK BINGO?

THANKS

洋房

我同妳差唔多時間, day 1 在 14/9, cycle 27-30日... 我今朝都有check 但無線... 係用準快易check 的..

不過你可以試下, 可能check 到架

複式洋房

我今日只係用紅D CHECK過, 大約20%深粗,等我聽日再CHECK 下先...你有冇唔舒服?

洋房

無唔舒服喎 只係太緊張卦, 訓得唔好

第一個CYCLE試, 所以緊張

複式洋房

我都係,訓得唔好,成日''擇''醒~~

原帖由 8mui 於 09-10-9 22:19 發表
無唔舒服喎 只係太緊張卦, 訓得唔好

第一個CYCLE試, 所以緊張

別墅

我同你地都差唔多, 12/9係day1, day18體溫最低, day19紅d深粗同埋有哈哈笑, 今日買咗準快易, 但唔敢check住, 好驚失敗 , 同埋今朝體溫跌咗0.1, 唔知係咪過幾日m小姐會嚟搵我呢

複式洋房

我都係差吾多時間day1-15/9, 但我只能在day15 check到紅d有30%淺粗, 當天是最低溫, 有36.7, 所以都唔知係唔係那天排卵. Anyway, day12,16,19及20,都有action. 但我覺得好迷惘, 因為我cycle較長,30-35days, 要等好多日先知結果...

洋房

回覆 1# 小糖糖 的文章

用準快易CHECK到係BONUS, 因為supposed 係早左知

但未check到又唔洗驚, 因為唔代表完全無機會, 咪過一至兩日再check 囉~

大宅

我同你一樣13/9 DAY 1, 28號深粗.....剛才忍唔住用綠d Check, 有個烘, 唔敢肯定, 唸住聽朝起身再用準易快check....
我試緊第3個Cycle...

別墅

但因為今朝體溫跌咗0.1, 如果聽日都繼續跌就表示失敗, 下個cycle要再努力

係呢~~你除咗check準快易, 仲有無check埋紅d呀??

原帖由 8mui 於 09-10-9 22:43 發表
用準快易CHECK到係BONUS, 因為supposed 係早左知

但未check到又唔洗驚, 因為唔代表完全無機會, 咪過一至兩日再check 囉~

別墅

有個烘都可能有機喎, 聽朝check完記得上嚟報告一下

原帖由 Shadow.C 於 09-10-9 22:47 發表
我同你一樣13/9 DAY 1, 28號深粗.....剛才忍唔住用綠d Check, 有個烘, 唔敢肯定, 唸住聽朝起身再用準易快check....

複式洋房

咁你有冇用紅D check下?

原帖由 Shadow.C 於 09-10-9 22:47 發表

複式洋房

跌咗0.1都唔係好低jer...可能聽日升番呢~

你張BB相好得意

原帖由 小糖糖 於 09-10-9 22:39 發表
我同你地都差唔多, 12/9係day1, day18體溫最低, day19紅d深粗同埋有哈哈笑, 今日買咗準快易, 但唔敢check住, 好驚失敗 , 同埋今朝體溫跌咗0.1, 唔知係咪過幾日m小姐會嚟搵我呢 ...

男爵府

可以今晚或明早用紅d check下先, 如紅d有約50-70%深bingo機會大
原帖由 Shadow.C 於 9-10-2009 22:47 發表

洋房

回覆 5# 小糖糖 的文章

我無用工具check 排卵, 暫時想自己試下先, 我驚自己同老公會大壓力得滯呀

大宅

回覆 11# 小糖糖 的文章

ok...聽日上o黎report, 希望大家都Bingo 啦

另外, 我有用紅d check, 條線都算係深色, 我相信mattong2002 你都可以check 啦

別墅

咁又係, 唔好比咁大壓力自己, 反而輕鬆d仲容易中.

原帖由 8mui 於 09-10-9 23:05 發表
我無用工具check 排卵, 暫時想自己試下先, 我驚自己同老公會大壓力得滯呀

別墅

不如你send張相上嚟睇吓(紅d+綠e)

原帖由 Shadow.C 於 09-10-9 23:08 發表
ok...聽日上o黎report, 希望大家都Bingo 啦

另外, 我有用紅d check, 條線都算係深色, 我相信mattong2002 你都可以check 啦

複式洋房

今日CHECK咗紅D,只有大約20%深粗...聽日再CHECK 下睇下有冇加深!!

原帖由 Shadow.C 於 09-10-9 23:08 發表

別墅

如果紅d繼續加深表示有機喎, 咁你呢幾日體溫高唔高呀?

原帖由 mattong2002 於 09-10-9 23:19 發表
今日CHECK咗紅D,只有大約20%深粗...聽日再CHECK 下睇下有冇加深!!

首頁

尾頁

跳至