自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

經常在自由見到此類話題
我無興趣睇, 亦不會睇
既然標題是 18+ / 意淫 , 為何不貼去健康談性區呢

雖然這是自由廣場任人自由講
請勿污染自由的空氣

不喜隨便插

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

同意!!!
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

相信樓主係話本人...

唔係相信....應該一定係~~

因為我都足成20頁 (呢三幾日的post)

都無樓主口中的18+

樓主所說的意淫

(我了解的是真係有啲嘢)

我都會帖在相關的區

只有啲只係攪笑...再加上文字上的誤會

先帖在自由

p.s無意插樓主....請不要誤會
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

琥珀宮

兔兄:

你最近出既話題題目字眼好三級下,我有留意架,不過一見呢D字眼我就唔會入去睇。

入得呢度多數都係成年人,你咁開理應冇咩問題,但感覺真係有點點唔自在,開我覺得冇問題,但唔好將個標題寫得咁露骨,註明埋18+,咁就願者埋便啦! 咁會就到其他對有點味既題目冇興趣既朋友。

少少意見,唔係要插你。

原帖由 sonic04 於 09-10-11 00:14 發表
相信樓主係話本人...

都無樓主口中的18+

樓主所說的意淫

我都會帖在相關的區

...

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 SandyKL 於 09-10-11 12:51 AM 發表
兔兄:

你最近出既話題題目字眼好三級下,我有留意架,不過一見呢D字眼我就唔會入去睇。

入得呢度多數都係成年人,你咁開理應冇咩問題,但感覺真係有點點唔自在,開我覺得冇問題,但唔好將個標題寫得咁露骨,註明埋18+,咁就願者 ...

其實每一件事

我都知道唔可以令全世界的人喜歡

之所以我會依版主和管理員的意見來做依歸

如果版管出到聲都話有問題

小弟自然會 stop
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

好媽媽勳章

我又覺得無問題......

幽一幽默無傷大雅呀.......一張笑話貼圖搞到擺係"談性"??????咁就真係變左笑話一桩囉..........

呢度都係成年人.......親子王國.......擺明係俾成年人上既討論區.........無人會同小朋友一齊上BK卦........而正常既小朋友都唔會上BK啦........

自由廣場成日有D淫淫地既TOPIC.....入左去睇至知小小淫多多趣......笑完咪算.......我個人黎講.......會因為"18+"睇係搞乜喎........(明知係笑話)..........

有性有愛有笑有慾才是人生.......何況是無傷大雅的笑話一則.......話污染.......我覺得未至於................

http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

龜頭那個POST嗎~??
樓主無開黎睇對嗎~??
樓主搞錯了~那真的是龜頭來的~XD

珍珠宮

原帖由 seaman1982 於 09-10-11 06:01 發表
龜頭那個POST嗎~??
樓主無開黎睇對嗎~??
樓主搞錯了~那真的是龜頭來的~XD

我就一 d 都唔覺得好笑
只覺得討厭囉

多謝樓主講出我一直想講既野

珍珠宮

原帖由 MC陳師奶 於 09-10-11 04:12 發表
我又覺得無問題......

幽一幽默無傷大雅呀.......一張笑話貼圖搞到擺係"談性"??????咁就真係變左笑話一桩囉..........

呢度都係成年人.......親子王國.......擺明係俾成年人上既討論區.........無人會同小朋友一齊 ...

個情況就好似係一個聚會
你講: 喂我有個 18+ 既笑話, 想唔想聽?
咁想聽既, 咪埋去聽囉
唔想聽既, 就去第二度傾囉

但果d 標題係已經意淫在先, 唔係人人都鐘意架 bor
已經大聲講左d 3級野出來, 好唔專重人 姐

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

子爵府

BK有唔同的討論區, post 上邊個區, 應該由自己個"腦"判斷, 而非等人去指正, 標題 18+ / 意淫的話題, 好明顯係貼去健康談性區, 冇人唔比你貼, 但請揾個合適的區. 情况好似你可唔可以係响快餐店食煙?你夾硬要响快餐店食, 其他食客冇唔比你食, 只係叫你出去食, 但你係都要個經理/警察出聲先stop?又如你個仔响11:00pm後打機唔去瞓, 家姐冇唔比佢打, 只係叫佢第2日打, 但佢唔理, 係都要你出聲先stop, 你會點諗個仔呀?

原帖由 sonic04 於 09-10-11 00:59 發表

其實每一件事

我都知道唔可以令全世界的人喜歡

之所以我會依版主和管理員的意見來做依歸

如果版管出到聲都話有問題

小弟自然會 stop ...

男爵府

畀面勳章

不如弟時開d問路區...功課區...笑話區...遭遇區...被騙區ar咁la...一d多多趣唔夠咸ge都要貼去談性區...咪玩la

原帖由 sonic04 於 09-10-11 00:14 發表
相信樓主係話本人...

都無樓主口中的18+

樓主所說的意淫

我都會帖在相關的區

...

水晶宮

兔兄...甘議員事件...引以為鑒啊...你是C9網的少數民族...小心言行...

不過本人立場...搞下笑無所謂...好過成日發勞騷丙人...
少奶奶的身份,丫頭的命...

禁止訪問

男爵府

言行引至其他人唔舒服,話哂親子網嘛,又唔係唔知地方,人地開聲同你講,又版主撻人(個人感覺),

水晶宮

原帖由 jacob614 於 09-10-11 10:15 AM 發表
言行引至其他人唔舒服,話哂親子網嘛,又唔係唔知地方,人地開聲同你講,又版主撻人(個人感覺),

首先我唔係用版主/管理員撻人喎

我意思只係話唔係每樣嘢都滿足到所有人時

都依版主/管理員的意見來做依歸

(其實我post去邊都無所謂...)

男爵府

係化?我照字面睇,我get到係咁
原帖由 sonic04 於 09-10-11 10:28 發表

首先我唔係用版主/管理員撻人喎

我意思只係話唔係每樣嘢都滿足到所有人時

都依版主/管理員的意見來做依歸

(其實我post去邊都無所謂...)

男爵府

雖然話題唔係個個!但網上言行必需照顧其他人感受

水晶宮

原帖由 jacob614 於 09-10-11 10:44 AM 發表
雖然話題唔係個個!但網上言行必需照顧其他人感受

好大仁大義喎!!!

我都做唔到tim

男爵府

為人父親,學下囉,學海無涯
原帖由 sonic04 於 09-10-11 10:46 發表

好大仁大義喎!!!

我都做唔到tim

首頁

尾頁

跳至