親子旅遊

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

好媽媽勳章

請問有無人住過泰國Grande Centre Point Hotel

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你想問咩野???

大宅

好媽媽勳章

邊一間好d呀...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 kwangigi 於 09-9-9 10:42 發表
邊一間好d呀...

我住GCP Ratchdamri 既Grand Suite, 好正.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

住過, 我覺得好正.....

http://brfamily2008.mysinablog.c ... p;articleId=1527248

大宅

好媽媽勳章

靖天媽媽
我想問一問酒店幾$一晚呀...同埋機票幾$呀

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 kwangigi 於 09-9-9 21:25 發表
靖天媽媽
我想問一問酒店幾$一晚呀...同埋機票幾$呀

我係連package咁買, 坐泰航
package, 4日3夜, 約hk$28xx.......
如果坐泰東會平少少~!

大宅

這間真係一間好正既酒店, 我地book suite, 所以間房比較大, 好舒服; 果度有個室內playground俾小朋友玩, 個泳池都好ok, 雖然個早餐就麻麻地, 無乜野好食。仲有就係又近central world, 又近bts, 所以帶住小朋友行街都好方便

原帖由 kwangigi 於 09-9-8 23:34 發表
請問有無人住過泰國Grande Centre Point Hotel

珍珠宮

對啊! 真係激讚.......
open kitchen 方便如果帶bb可以烚埋奶樽..

toilet又夠大......

大宅

仲有洗衣機乾衣機, 唔駛帶埋d臭汗衫返hk.

如果人多可以book車機場酒店接送, 我今年三月去
4A+1C
19/3 TG-603 09:40 Bangkok Airport---Grande Centre Point 1,000 Baht.

22/3 Pick Up 13:30 Grande Centre Point ---Bangkok Airport 1,000 Baht.
inclusions: a private vehicle with experiencn driver/gasoline/ toll fees for express way.
架車係十人車仲好新淨, 司機識講廣東話,可以send mail 去, 打中文無問題.[email protected]

大宅

好媽媽勳章

咁我2大小係唔係飛的好D呢

伯爵府

原帖由 kwangigi 於 09-9-12 21:20 發表
咁我2大小係唔係飛的好D呢

of course....去機場within b400-500
星期五是無飯主婦日

大宅

BK Milk勳章

有无曼谷酒店介绍?

已有机票,净BOOK酒店,有无好介绍?

男爵府

請問係咪即係呢一間呀?
Centara Grand and Bangkok Convention Centre at CentralWorld

洋房

我都住過,如果有小朋友住呢間真係一流,我好鐘意個
泳池

男爵府

其實而家去bkk驚唔驚呢?成日驚政變,如果唔係我都想同阿仔去(30個月),因為餓左bkk好耐啦

大宅

好媽媽勳章

我11月先去....我地都係去室內多..

大宅

好媽媽勳章

我想問DELUXE 同埋SUITE 房SIZE係唔係相差好遠架。。。

侯爵府

好媽媽勳章

剛住完grande center point返黎, 住最平o個隻房, $630/晚, 要求twin bed, 佢地自動拍埋張床比我地, 即係= 7呎x6呎, 隔離有長sofa.

我最愛佢個微波爐, 大雪櫃 & 洗衣連乾衣機. 我地帶定一pack維他奶過去, 又去big c買左一pack牛奶, 等d小朋友餓起上黎有野落肚. 另外, 我地日日都洗衫, 所以行李返黎係香嫁~

早餐麻麻, 少野食.

有free internet service, 請自備notebook.

泳池有0.55m for 小朋友, 另有細細playroom & indoor playground.

地點都ok, 不過行去central world都要10-15mins. 過馬路要小心, d車唔跟燈行, d交通燈打對頭都可以一紅一綠, 亂黎既

機場打的去hotel 連 highway + service fee= , hotel 出機場就 400bt

原帖由 kwangigi 於 09-10-5 01:02 發表
我想問DELUXE 同埋SUITE 房SIZE係唔係相差好遠架。。。

大宅

好媽媽勳章

原帖由 叉燒媽咪 於 09-10-5 12:48 發表
剛住完grande center point返黎, 住最平o個隻房, $630/晚, 要求twin bed, 佢地自動拍埋張床比我地, 即係= 7呎x6呎, 隔離有長sofa.

我最愛佢個微波爐, 大雪櫃 & 洗衣連乾衣機. 我地帶定一pack維他奶過去, 又去big c ...

請問你有無影相呀...可以SEND比我睇嗎

首頁
12345...12

尾頁

跳至