自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想揾師傅睇下八字,有冇人去揾過佐敦娟姐

準唔準呀,分享下~~

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我都想算下。。。但又唔想搵D好貴GA。。。

大宅

她是否來自MACAU, 地址在山林道那一位呀 我朋友看過, 佢話都幾準喎!

侯爵府

好媽媽勳章

可以pm比我嗎 thx
原帖由 joli3bb 於 09-10-15 15:09 發表
她是否來自MACAU, 地址在山林道那一位呀 我朋友看過, 佢話都幾準喎!

男爵府

pm比我..THX

大宅

好媽媽勳章

你可以TRY下, 但娟姐唔系個個都肯睇, 試過有個女仔經朋友介紹唸住去睇娟姐, 点知摸到門釘, 娟姐都吾肯同佢睇.....所以就睇你同佢有冇緣喇

男爵府

Can u pm me the info of 娟姐? tkx
原帖由 joli3bb 於 09-10-15 15:09 發表
:-D :-D :-D :-D

別墅

pm jor

原帖由 502 於 09-10-15 15:33 發表
Can u pm me the info of 娟姐? tkx

別墅

pm jor

原帖由 fungfungmami 於 09-10-15 15:21 發表
pm比我..THX

別墅

check pm

原帖由 ShinTeresa 於 09-10-15 15:20 發表
可以pm比我嗎 thx

大宅

Please PM me, thx!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

pls pm me~

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

Please PM the details to me, thanks.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

請大家直接pm指定會員索取資料,版面只作討論用途。多謝合作
盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

8年前睇過,係朋友介紹,話好準. 但對我一d 都唔準.
1.話我一係打政府工 or 做大公司..(我從來未打過工,一直幫父母,後來幫老公,現在打自己工).
2.話我老公同兄弟妹關係好差...(到目前佢哋關係良好)

原帖由 abcxyz 於 09-10-15 14:00 發表
我想揾師傅睇下八字,有冇人去揾過佐敦娟姐

準唔準呀,分享下~~

男爵府

環保接龍勳章

haa睇o個個娟姐同樣在佐敦的一幢舊樓的 , 約3年前haa和2位姊姐一起去睇 , 3人也有睇 , 但說我們3人的東西到今天都冇一樣對現 !!! 最離譜是說我有個哥哥(鬼魂)一直跟著 (但haa是家中獨女) , 說他要娶老婆!? 要haa多給$700-幫他找老婆他便不會再跟著我了 !
haa不知道是否與樓主說的是同一位「娟姐」, 但只知這「娟姐」是騙子一名 , 請各位小心 !

複式洋房

就呀,就係E個
佢點準法,分享下THX~~

複式洋房

你有冇睇過呀,你覺得佢講你準唔準呀??

我想問下佢事業咋~
原帖由 等運到 於 09-10-15 15:28 發表
你可以TRY下, 但娟姐唔系個個都肯睇, 試過有個女仔經朋友介紹唸住去睇娟姐, 点知摸到門釘, 娟姐都吾肯同佢睇.....所以就睇你同佢有冇緣喇

侯爵府

畀面勳章

原帖由 ha.haa 於 09-10-15 16:51 發表
haa睇o個個娟姐同樣在佐敦的一幢舊樓的 , 約3年前haa和2位姊姐一起去睇 , 3人也有睇 , 但說我們3人的東西到今天都冇一樣對現 !!! 最離譜是說我有個哥哥(鬼魂)一直跟著 (但haa是家中獨女) , 說他要娶老婆!? ...

話準果 d 通通都係新會員黎既?????

大宅

我搵元朗MASTER CHAN 都係 $200 任您問
& 教您著咩顏色衫助運
呃都唔呃得耐
我會聽話佢講就做
2010無好過就唔信囉

首頁

尾頁

跳至