自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

有個問題想問下大家既:

有個朋友結婚,我想送條"媽belle" 既鑽石鏈比佢,但我另一個朋友話,千期吾好去"媽belle"買, 話佢地的石係假既,吾係真正既鑽石,我朋友話好多人都係甘講喎.

請問係咪真架?

吾該晒!!!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 瀟灑走一回 於 09-10-23 23:36 發表
有個問題想問下大家既:

有個朋友結婚,我想送條"媽belle" 既鑽石鏈比佢,但我另一個朋友話,千期吾好去"媽belle"買, 話佢地的石係假既,吾係真正既鑽石,我朋友話好多人都係甘講喎.

請問係咪真架?

吾該晒!!! ...

係真既 , 只係 d 石唔靚同唔值依個價錢

禁止訪問

男爵府

Tks, 但真係吾知點解睇佢的石係"閃"架喎, 心理作用??

翡翠宮

原帖由 瀟灑走一回 於 09-10-23 23:48 發表
Tks, 但真係吾知點解睇佢的石係"閃"架喎, 心理作用??

女人街幾兜野一條都閃下閃下架!

男爵府

原帖由 櫺囹桼 於 09-10-23 23:51 發表

又係喎!!!

子爵府

佢d價錢都幾貴, 怕得住周xx,,,,,但質素就差幾皮

大宅

不要去買,之前老公送比我隻介指 甩了二次石,重要每次補返$2000補返粒石,之後隻介指一直冇帶過,肺事氹錢落海。

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

佢地既Lxo daimond系列ok喎,有晒証書,個人覺得唔會係假.

珍珠宮

原帖由 櫺囹桼 於 09-10-23 11:51 PM 發表

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

假就應該唔會!不過我覺得價錢太貴!我寧愿去周XX道買~
2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

大宅

好媽媽勳章

假就唔係, 不過就唔值囉.....

侯爵府

BK Milk勳章

唔會係假....不過d 石就sure無咁靚(無證書果), 只係帶個款囉..!!!

珍珠宮

我完全無經驗或者鑽石呢方面嘅知識, o係媽belle 買咗一粒 0.12卡 $2200元, 值唔值呀? 聽你哋咁講好似比人搵咗笨, 唉...
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

男爵府

媽 belle 嘅石質量係差 d.....買鑽石或其他首飾我一定去周x福

珍珠宮

我真係唔識睇, 點樣睇差定好呢?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

侯爵府

BK Milk勳章

回覆 14# kikiboy 的文章

12份..$2200 都貴左DD
我係金X尊買個一粒 單頭18份 (都幾白幾閃) 都係同你個價差唔多..
另外係出面D金鋪買左粒 20份左右都係 $2500

大宅

上次響媽belle想買對k金耳環, 一對$800, 冇鑽石,
點知未帶都斷左跌落地,
我即時走人,

以前響日日珠寶買過幾對耳環,
都係幾佰蚊,有碎鑽石 帶左幾年,
又防敏感,
不過日日珠寶已經執左.

男爵府

TKS 各位, 最後都係"周小福"個度買左!!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 瀟灑走一回 於 09-10-26 02:11 發表
TKS 各位, 最後都係"周小福"個度買左!!

買咗咩 ???

首頁

尾頁

跳至