美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你地有無買過有colour的指甲花粉?

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 Connielai 於 09-10-23 23:50 發表

yahoo 有 d 已經較好咗顏色 , 相對就比較貴 ,
你亦都可以去印度鋪 , 剩係買指甲花粉 ,
再自己溝色 , 化算好多 :)

別墅

原帖由 洛婷 於 09-10-24 10:40 發表

洛婷, 我想請問可以點溝色? 因我試過用咖啡同紅茶開D粉, 分別都唔係好大.

別墅

洛婷, 我想請問可以點溝色? 因我試過用咖啡同紅茶開D粉, 分別都唔係好大.

別墅

別墅

別墅

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

bk 之前都有個 topic 講 , 你可以去睇下 ,

唔明問佢地 , 我見佢地都好樂意答 !!!

海靈草自己染髮

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2475402-1-4.html

大宅

原帖由 Connielai 於 09-10-23 23:50 發表

我見過 Jusco 10蚊店有得賣,好似重有兩個顏色揀......

複式洋房

我有買過有顏色的指甲花,不過未用,因我用緊要自已加色果D,我用完會試下有顏色,看看效果。

大宅

which jusco 10

原帖由 ytam 於 09-10-24 16:41 發表

我見過 Jusco 10蚊店有得賣,好似重有兩個顏色揀......

大宅

原帖由 bluebell22 於 09-10-25 00:53 發表
which jusco 10

Lok Fu...... 我有兩盒多 (兩色各1),可以讓比你,有興趣留 pm

伯爵府

henna powder

I have friends buying in 100% natural Henna dyed, in various colours, no need to mix with tea, ciffee etc, and it is simple, and save time, made in India, price is 25/pack of 100 grm, is it cheap???

伯爵府

henna powder

原帖由 WaiLun 於 09-10-24 14:53 發表

I have some friends that they are buying 100% natural Henna dyed, in various colour, made in India. at hkd25/pack of 100 grms, No needd to mixe with tea and coffee, etc, it is more simple and convenience and save time, is it cheap??

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

用指甲花粉染頭髮都係唔想用化學野會傷, 但係加左色就唔係天然.

別墅

原帖由 洛婷 於 09-10-24 16:08 發表
bk 之前都有個 topic 講 , 你可以去睇下 ,

唔明問佢地 , 我見佢地都好樂意答 !!!

海靈草自己染髮

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2475402-1-4.html

Million Thanks 洛婷!!!!!

首頁

尾頁

跳至