想生BB

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我週期25-27日, 今日 day 29 , 用綠 d check 要好細心先見到有線, 用紅 d check 有淺線, 咁即係點呢?? 我朋友送果 d 綠 d用晒, 如果買棒棒邊個牌子好 d 呢?

唔該晒~~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

梗係用綠D check bingo為準啦, 用紅d 排卵條 check bingo , 都係以深粗為準.

如果你想買棒棒, 可以買曼仔 或者 clearblue , 又或者準快易.

公爵府

原帖由 miffymiffy 於 09-10-24 08:24 發表
梗係用綠D check bingo為準啦, 用紅d 排卵條 check bingo , 都係以深粗為準.

如果你想買棒棒, 可以買曼仔 或者 clearblue , 又或者準快易.

唔該晒~~~ 其實一舨 m 無 o黎幾多日 check 先準o架??

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 mymarigold 於 09-10-24 08:29 發表

唔該晒~~~ 其實一舨 m 無 o黎幾多日 check 先準o架??

如果你 M 準 , CLEARBLUE 同 準快易可以 m前 4-5日已可以驗到.

你之前幾時測到排卵深粗? 綠d 要排卵後約12日先驗到.

祝bingo

大宅

請問專家紅綠d係咩

瑪瑙宮

原帖由 larryjan 於 09-10-25 09:26 發表
請問專家紅綠d係咩

紅d 係排卵條, 準備要bb用;

綠d 係驗孕條, 要黎 check係咪bingo 用

大宅

原帖由 miffymiffy 於 09-10-25 10:20 發表

紅d 係排卵條, 準備要bb用;

綠d 係驗孕條, 要黎 check係咪bingo 用

我見到有sis用紅d check bingo...係邊樹有得賣

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

原帖由 miffymiffy 於 09-10-24 09:02 發表

如果你 M 準 , CLEARBLUE 同 準快易可以 m前 4-5日已可以驗到.

你之前幾時測到排卵深粗? 綠d 要排卵後約12日先驗到.

祝bingo

miffy,如果你咁講,我一向28-30日好準,上次10月1日day 1,係咪呢幾日可以買clearblue check喇?

瑪瑙宮

原帖由 wyllai 於 09-10-25 11:42 發表

miffy,如果你咁講,我一向28-30日好準,上次10月1日day 1,係咪呢幾日可以買clearblue check喇?

如果你 28-30日, 大約day 14-16排卵, 1/10 day 1 , 大約 14/10-16/10 排卵, 約 26-28/10 可以check到bingo

瑪瑙宮

原帖由 larryjan 於 09-10-25 10:21 發表

我見到有sis用紅d check bingo...係邊樹有得賣

國內或者 網上有, 亦可以到 二手市場一看

民房

我紅d13日深粗,今日第27日,紅d有60%粗,綠d昨日今日既晨尿有好淺水印....咁即係點呀????
我m好準28日架,但今個月第一次食左排卵藥.....唔知係咪ok呢.....聽日千祈唔好黎m呀!!!!

瑪瑙宮

原帖由 太太 於 09-10-25 16:18 發表
我紅d13日深粗,今日第27日,紅d有60%粗,綠d昨日今日既晨尿有好淺水印....咁即係點呀????
我m好準28日架,但今個月第一次食左排卵藥.....唔知係咪ok呢.....聽日千祈唔好黎m呀!!!! ...

如果 d13 深粗, d25 -27 己可以check bingo ... 如果唔係 過2日會黎 m

民房

係咪要綠D有好明顯既紅線先係BINGO??
我得水印冇機喇....
是否M前紅D都有可能60%粗/綠D有水印架?

MIFFY,你話我聽日洗唔洗再用其他驗孕棒CHECK下呢????
好心急想有呀!!!!

瑪瑙宮

原帖由 太太 於 09-10-25 17:12 發表
我得水印冇機喇....

MIFFY,你話我聽日洗唔洗再用其他驗孕棒CHECK下呢????
好心急想有呀!!!! ...

你講得好岩, 或者可以買準快易 / clearblue 有隻 m前 4-5日 都可以check到

男爵府

原帖由 太太 於 25-10-2009 17:12 發表
我得水印冇機喇....

好心急想有呀!!!! ...
有d人m前紅d有60%線, 要繼續check多1-2日, 紅, 綠d越來越深粗就恭喜你

民房

原帖由 miffymiffy 於 09-10-25 17:24 發表

你講得好岩, 或者可以買準快易 / clearblue 有隻 m前 4-5日 都可以check到

我買左準快易,聽日就試下先...

瑪瑙宮

原帖由 太太 於 09-10-25 18:12 發表

我買左準快易,聽日就試下先...

祝bingo

民房

今朝試左喇....唔知係唔係....好淺色呀!!!!

複式洋房

Miffy我想買紅d綠d,你可pm資料我嗎?
原帖由 miffymiffy 於 09-10-25 18:30 發表

祝bingo

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至