自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

元朗 <-> 火炭, 請問返放工時間有冇村巴搭呢??

珍珠宮

原帖由 RalphYuki 於 09-10-24 00:14 發表
元朗 火炭, 請問返放工時間有冇村巴搭呢??

有架!
http://www.namkeetravel.com.hk/web/route/929_30.htm

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

火炭 - 天水圍 (經元朗)

沙田商業中心(郵局) - 放工尾車開 6:35-6:40 分

原帖由 webjen 於 09-10-24 10:10 發表

有架!
http://www.namkeetravel.com.hk/web/route/929_30.htm

大宅

唔該曬各位幫手, 按照路線圖睇, NR929 / NR930 係火炭只停山尾街一站, 因唔熟火炭, 山尾街站行去Au Pui Wan St (威力工業中心) 有幾遠呢??

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

山尾街站行去Au Pui Wan St (威力工業中心)
15-20 分鐘左右 ..................

原帖由 RalphYuki 於 09-10-25 01:38 發表
唔該曬各位幫手, 按照路線圖睇, NR929 / NR930 係火炭只停山尾街一站, 因唔熟火炭, 山尾街站行去Au Pui Wan St (威力工業中心) 有幾遠呢??

大宅

嘩, 咁都行好遠噃...
如果唔撰村巴, 係元朗搭巴士去上水, 再轉火車去火炭站, 步行3-5分鐘到威力工中會好啲呢!? 各位有冇其它好提議?

原帖由 florence0204 於 26/10/2009 01:36 發表
山尾街站行去Au Pui Wan St (威力工業中心)
15-20 分鐘左右 ..................

男爵府

紅van,村巴,怕怕

首頁

尾頁

跳至