跳至

首頁

尾頁

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿仔好似對玩具無乜興趣咁,
我陪佢玩一陣,
佢就又會去攪攪陣!
自已就更加少拎黎玩!
淨係鍾意拎D 搖控呀,
電話呀, 水樽呀, 電掣呀...甚至鑊鏟都會玩得一餐!
你地BB係唔係咁架?
點樣先可以吸引到有多D 興趣呢?
執仔之手 與仔偕老

大宅

好媽媽勳章

原帖由 叉燒媽 於 09-10-24 13:27 發表
阿仔好似對玩具無乜興趣咁,
我陪佢玩一陣,
佢就又會去攪攪陣!
自已就更加少拎黎玩!
淨係鍾意拎D 搖控呀,
電話呀, 水樽呀, 電掣呀...甚至鑊鏟都會玩得一餐!
你地BB係唔係咁架?
點樣先可以吸引到有多D 興趣呢? ...

SUNNY BOY 也不玩自己的嬰兒玩具波波等等的.
鐘意撕破報紙雜誌紙巾, 玩濕紙巾, 抺完地就抺咀, 搶搖控, 電話, 去雪櫃搶凍水樽, 偷筆, 玩新尿片, 申手入尿片內拿出小鳥然後笑. 一日到黑都叫我開電視睇交易現場.
拿起佢坐的車輛要我放上 sofa......

男爵府

伽敏只玩磁貼書, 我買左'超市車', mega blok, 電子琴.
平時,佢經過通利琴行, 一定入去玩, 但又唔肯玩子琴. '超市車' ,間唔中玩 (將車入面d cans / foods 拎曬出來) 放落地下.

珍珠宮

我個仔都唔鐘意玩玩具架, 鐘意大人既野, 開櫃門, 玩電話, 總之大人做咩, 佢就玩咩

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

禁止訪問

別墅

睛靈勳章

chloe都係咁!一日到黑都係開電視熄電視,有時我睇睇下電視就走去熄鬼咗佢!

呢排就玩部電腦!又開又熄~佢阿爸話部電腦比佢玩到神神地,想借D意買部新既!總之所有按扭都仲意玩~mouth:

首頁

尾頁

跳至