自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我噙晚全程都有感觸, 原耒巳經不知不覺廿年...不斷唸唔知佢個女點(應該都20+), 同埋果時走咗佬嘅志婆而家又點呢...
佢把聲仲係好動人心弦, 唱首本名曲不單有水準, 連唱人哋嘅歌都唱到我眼濕濕, 尤其是佢唱陳百强嘅"等", 同埋Faye嘅"我願意"...真係連今朝起身時, D情緒都仲比佢聲同D歌牽引住...
佢又好真心咁同所有人道歉過往10年無盡力, "gu"負大家對佢嘅支持, 最後表示唔想扮encore, 唱到11:30pm就同觀眾講bye-bye...好欣賞佢份真誠.
在此希望佢為理想繼續努力!

禁止發言

好媽媽勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

順順利利 大吉大利       

子爵府

醒目開學勳章

好有懷才不遇feel

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我噙晚都有眼濕濕,今朝都好miss佢!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 iusiube 於 09-10-24 08:36 發表
我噙晚全程都有感觸, 原耒巳經不知不覺廿年...不斷唸唔知佢個女點(應該都20+), 同埋果時走咗佬嘅志婆而家又點呢...
佢把聲仲係好動人心弦, 唱首本名曲不單有水準, 連唱人哋嘅歌都唱到我眼濕濕, 尤其是佢唱陳百强嘅" ...

佢老婆走左佬?真架?好慘...

伯爵府

睇雲x飯局 >>> 佢講2段情, 好感動, 又其有一段婚姻, 同佢獨力養大女...係一位好爸爸.

原帖由 sandy1425 於 09-10-24 11:10 發表

佢老婆走左佬?真架?好慘...

大宅

佢把聲真係好靚, 好靚, 佢講人係過氣, 不過啲歌冇過氣,其實佢啲歌真係首首金曲, 好有才華, 堅持自己做人的原則. 不過, 過去的十年真係比人嘥咗, 唔緊要你還有許多個20年, 我們會支持你的.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

睇到拍爛手都值~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

噚晚唔知咩事, 有幾個保安圍住個男人, 後尾仲將個男人抬離座住, 唔知發生咩事呢? 有冇人見到?

伯爵府

原帖由 DoReMi媽媽 於 09-10-24 12:34 發表
噚晚唔知咩事, 有幾個保安圍住個男人, 後尾仲將個男人抬離座住, 發生咩事呢? 有冇人見到?

HA!!!????? 唔知 WOR!!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望聽日報導王傑演唱會的傳媒用真心報導,不要再醜化同寫衰佢,王傑既誠意已經感動了很多人,請大家多多支持佢!

男爵府

I watched the 志雲飯局last night after I watched his concert.......... it was a really great show..........他的人生真的慘到不得了!!!!!! 自己湊大阿女, 朋友呃佢錢, 第二個老婆唔比佢見個仔, 十二歲父母唔理佢........... wah, 比我可能死咗了...............佢真係一個頂天立地嘅男子漢! I really respect him!

伯爵府

原帖由 cmchang0927 於 09-10-24 16:48 發表
I watched the 志雲飯局last night after I watched his concert.......... it was a really great show..........他的人生真的慘到不得了!!!!!! 自己湊大阿女, 朋友呃佢錢, 第二個老婆唔比佢見個仔, 十二歲父母唔 ...

Where can I watch the interview??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

呢個係 bk 第 2 個 post 讚佢個
concert , 我都鐘意左佢好多年 !!

希望佢真係可以再出碟, 再有多 d 好
歌比我地聽 !!!

加油呀 !!!!

仲有 concert 反應甘好, 希望會加
場啦 ..... 我都好想去睇佢呀 !!!

原帖由 iusiube 於 09-10-24 08:36 發表
佢把聲仲係好動人心弦, 唱首本名曲不單有水準, 連唱人哋嘅歌都唱到我眼濕濕, 尤其是佢唱陳百强嘅" ...

公爵府

我都好欣賞佢今次演唱會, 吾駛攪咁多花臣, 齋唱我已經好滿意!

男爵府

原帖由 cmchang0927 於 09-10-24 16:48 發表
I watched the 志雲飯局last night after I watched his concert.......... it was a really great show..........他的人生真的慘到不得了!!!!!! 自己湊大阿女, 朋友呃佢錢, 第二個老婆唔比佢見個仔, 十二歲父母唔 ...

請問在那裡可以看到王傑志雲飯局, 唔該

男爵府

http://kidoor.com/online-tv/onlinetv_k1.php?ver=273445&app=26082009

Sorry for the late reply! Must watch it if u like Dave! He was so funny when he was asked if he was in love with mani b4.............

大宅

Can't open the file ar..

原帖由 cmchang0927 於 09-10-24 22:02 發表
http://kidoor.com/online-tv/onlinetv_k1.php?ver=273445&app=26082009

Sorry for the late reply! Must watch it if u like Dave! He was so funny when he was asked if he was in love with mani b4......... ...

男爵府

Try Try this one:

http://www.tudou.com/playlist/playindex.do?lid=5108643&iid=32694234

原帖由 Candice1128 於 09-10-24 22:19 發表
Can't open the file ar..

首頁

尾頁

跳至