自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今日同C6去展貿睇車,當時我D小朋友坐係門口休息,我背住門口企,我見到我前面2個男人(面向大門)個表情好怪,就望轉頭,點知...

有個大6的大肚女士(大約有咗6-7個月),佢著住lemon黃的貼身裙&高根鞋,本來咁都無問題,但條裙的質地好薄,透出佢深黑色的bra & under,我當場眼都突,有個50-60歲的叔叔直頭用報紙遮住視線.

依家諗起都覺
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 mercy_mama 於 09-10-25 00:02 發表
我今日同C6去展貿睇車,當時我D小朋友坐係門口休息,我背住門口企,我見到我前面2個男人(面向大門)個表情好怪,就望轉頭,點知...

有個大6的大肚女士(大約有咗6-7個月),佢著住lemon黃的貼身裙&高根鞋,本來咁都無問題,但 ...

展貿好多國內同胞.........

洋房

有無快d洗眼呀??

別墅

國內果D同胞好鐘意外面著超薄白TEE,入面襯個深黑色通花胸圍
見怪不怪

男爵府

我個朋友(女性)直頭O咀咗好耐先講到個"勁"字.
最衰我影唔到相,如果唔係可以俾大家睇下
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

男爵府

仲有經過今日,我更加覺得有句說話好0岩,就係:

"千其唔好望番轉頭!"

大宅

好媽媽勳章

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

我係QE見過好多穿超薄睡衣+黑色底底去做產檢...見過係短身睡袍添呀

大宅

咁又真係幾惡睇
好奇問下,你點知佢係大6同胞呢?

原帖由 mercy_mama 於 09-10-25 00:02 發表

有個大6的大肚女士(大約有咗6-7個月),佢著住lemon黃的貼身裙&高根鞋,本來咁都無問題,但 ...

男爵府

原帖由 fannylin 於 09-10-25 00:37 發表
咁又真係幾惡睇
好奇問下,你點知佢係大6同胞呢?

1. 佢係黃皮膚黑頭髮,所以一定係中國人
2. 佢化個妝塊面白過條頸+紅色唇膏
3. 年齡大約30頭.

就以上3點我很相信佢係大6同胞

大宅

she thinks that modern fashion

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

萬聖節唔洗化粧呀
---生命無價,請支持領養---

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

大肚的媽咪好少靚

大宅

化妝塊面白過條頸? D審美觀又真係幾...

原帖由 mercy_mama 於 09-10-25 00:42 發表

1. 佢係黃皮膚黑頭髮,所以一定係中國人
2. 佢化個妝塊面白過條頸+紅色唇膏
3. 年齡大約30頭.

就以上3點我很相信佢係大6同胞

水晶宮

佢地上面都唔知 咩 開放 標準 架
好令人費解

平時著裙都 mou 底 任人睇裙底 啦

想學人地西方國家, 但係學d 又唔學d

等待驗證會員

原帖由 NGC9 於 09-10-25 01:01 發表
she thinks that modern fashion

可能大肚阿太覺得係你地班港燦乜都唔識, 少見多怪咋 , 潮流係由佢地創架 !

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

甘open?

首頁

尾頁

跳至