跳至
[2010年] 請幫幫忙

首頁

尾頁

複式洋房

我第一胎係中環照結構,但係覺得好遠,有無媽媽有好介紹呀!最好係旺角,同埋幾錢呀!thanks

男爵府

原帖由 winglok1212 於 09-10-24 13:09 發表
我第一胎係中環照結構,但係覺得好遠,有無媽媽有好介紹呀!最好係旺角,同埋幾錢呀!thanks

你而家幾多週?
如果旺角平靚正的話就係旺角中心一期的巫少慈及林翠苗醫生, 好多BK媽咪都揾佢. 照結構HK$700+HK$100(VCD), 照半個鐘, 我上一胎都係揾佢.

不過佢地成個11月己經FULL晒.
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

複式洋房

我而加18週幾,可否比個電話我呀!thanks

原帖由 mrsdoh 於 09-10-24 23:27 發表

你而家幾多週?
如果旺角平靚正的話就係旺角中心一期的巫少慈及林翠苗醫生, 好多BK媽咪都揾佢. 照結構HK$700+HK$100(VCD), 照半個鐘, 我上一胎都係揾佢.

不過佢地成個11月己經FULL晒. ...

男爵府

原帖由 winglok1212 於 09-10-25 09:08 發表
我而加18週幾,可否比個電話我呀!thanks

巫少慈或林翠苗電話都係2787 3830, 佢地D姑娘話過左22週就照唔到結構, 你試下碰運氣11月份仲有無期.

願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我30號都係去dr mo都照結構..我8同頭已book~~

複式洋房

唔該晒你呀!我book左林醫生啦!11月重有位

原帖由 mrsdoh 於 09-10-25 15:48 發表

巫少慈或林翠苗電話都係2787 3830, 佢地D姑娘話過左22週就照唔到結構, 你試下碰運氣11月份仲有無期.

男爵府

原帖由 winglok1212 於 09-10-24 13:09 發表

真係?!
我早你幾日打, 個姑娘仲話成個11月, 2個醫生FULL晒一個位都無.
咁我聽日都打去碰下運氣, 希望有位比我啦

男爵府

我係林醫生照結構,我覺得佢幾好

首頁

尾頁

跳至