跳至

首頁

尾頁

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我岩岩尋晚開始感覺到阿B郁喇
其實呢兩日都有少少感覺~尋晚訓覺最覺
跟著今朝番工坐車又FEEL到佢郁
岩岩又郁~好似有條魚係入面咁~哈

依家我阿B得13週左右大~我大B果陣又係13週FEEL到

都好快FEEL到~因為聽D人講好似15-20週先FEEL到

大宅

我都係13wk, 未feel到呀, 我係孖胎架, 會唔會早d feel到呢?

複式洋房

原帖由 onionpig 於 09-10-24 11:07 發表
我岩岩尋晚開始感覺到阿B郁喇
其實呢兩日都有少少感覺~尋晚訓覺最覺
跟著今朝番工坐車又FEEL到佢郁
岩岩又郁~好似有條魚係入面咁~哈

依家我阿B得13週左右大~我大B果陣又係13週FEEL到

都好快FEEL到~因為聽D人講好似 ...

i have not yet felt his movement ah!!!

複式洋房

17 wks, not yet, but the heartbeat.

大宅

有少少感覺,唔知係咪心理作用呢

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 mleung0729 於 09-10-25 21:03 發表
我都係13wk, 未feel到呀, 我係孖胎架, 會唔會早d feel到呢?

哈~咁可能會WOW~兩個郁既機會多D~

男爵府

原帖由 cclemon2009 於 09-10-26 18:00 發表
有少少感覺,唔知係咪心理作用呢

我第一胎都係13週FEEL到~都諗著係自己心理作用~但係應該係佢郁~你會越來越感覺到郁得大力左架
開頭郁好似有條魚係個肚入面咁~越大就越辛苦~大左佢一郁有陣個肚會硬左~好似個拳頭打出黎咁
跟著呢~每次C6摸我個肚~阿B就會好似成個人i 曬出黎要痴著佢隻手咁
果陣我仲有拍低D胎動片~成個肚好似海浪咁郁~睇番都好回味~好有記念價值~感覺好得意^^~有陣時見佢郁得勁~一拿起相機準備影片時~佢就會停左唔郁~好似知自己拍佢咁~哈

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我記得人地話16wk+先會feel到, 第一胎會遲dd.. ~20wk
我上胎就18wk feel到好似有條羽毛掃過肚皮
呢胎... 理智話無咁早, 所以唔會當係

男爵府

我上胎成五六個月先 feel 到,
今次有時覺得有少少好似郁, 但放隻手落去又 feel 唔到, 都唔知係真郁定係個子宮扯吓扯吓!

子爵府

我明日19週喇,一d都感覺唔到亞b郁呀??? 好想快些感覺到呀???

大宅

我今日17week,終於feel到佢郁啦! 我坐緊巴士返工,feel到肚裏有d野郁左一下。個感覺好似「肚餓」時d腸蠕動咁...但位置就低d,同埋大舊d咁。初初仲以為係肚餓,諗諗下...應該係佢啦。好得意呀!

原帖由 長期糧尾子 於 09-11-5 10:58 PM 發表
我明日19週喇,一d都感覺唔到亞b郁呀??? 好想快些感覺到呀???

男爵府

有呀有呀~ 左邊, 沖完涼有幾下~
我feel 到但老公feel 唔到..

男爵府

咦! 啱啱今早瞓醒, 好確切 feel 到係佢!!!

男爵府

haha 開始好多人feel到bb好開心呢~^^
cat_man_man 我c6都feel唔到~可能太細啦~但係上胎我都係咁上下時間~c6摸我個肚就feel到阿b心跳

別墅

可能有一層厚脂肪,feel唔到

大宅

早幾日前我老公都可以feel到
好好玩

別墅

keke, feel 到小小

別墅

我依嫁都16weeks,都未feel到,希望快d feel到la。

大宅

BK Milk勳章

我都係感覺到少少咋,唔太強烈。

原帖由 dwyy 於 09-11-14 16:45 發表
keke, feel 到小小
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

大宅

依家16週, 呢兩日feel到個子宮位好似抽抽地, 又似拮拮地, 係咪佢郁呀 ?
[url=http://www.TickerFactory.com/]

首頁

尾頁

跳至