自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

元祿寿司 食 $100 送 $50

有否取巧 ?

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

網頁寫明wow~但係想問下~如果下次用番果張$50~係食滿幾多錢先可以用

別墅

一點也沒有取巧, 昨天才吃完, 每惠顧滿$100可用一張, 無限制使用coupon數量, 昨晚一家吃了四百多元(已計加一), 用了四張, 最後付款二百多, 相等於五折! 很抵!

大宅

可即食即用?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Enoch媽 於 09-10-24 10:51 發表
一點也沒有取巧, 昨天才吃完, 每惠顧滿$100可用一張, 無限制使用coupon數量, 昨晚一家吃了四百多元(已計加一), 用了四張, 最後付款二百多, 相等於五折! 很抵! ...
即食即用coupon, 好低呀

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

可即用咩 ? 點解前二日我去, 佢哋無同我講呀,55555555

原帖由 gigi1020 於 09-10-24 12:10 發表
即食即用coupon, 好低呀
生日月, 開心過

大宅

係咪間間分店都有呢個promotion呀?

子爵府

coupon 要下次6:00pm後可用,應該係全線做promote.

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁到底下次用, 定即刻可用?

禁止訪問

大宅

吓!幾時開始架?我前兩日去食過都冇比coupon我

水晶宮

好媽媽勳章

http://www.gsushi.com/chi/news_offer.php?id=53

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

呢間野都仲有人討論去食,估唔到

男爵府

真係好抵食, 我明天都會去食

大宅

why you said that??

原帖由 cfaye 於 09-10-25 21:50 發表
呢間野都仲有人討論去食,估唔到

首頁

尾頁

跳至