自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Enagic 電解還原水機
有無媽媽試過 ?

有個 sale sell 我細佬 , 每月 12xx , 供 24 個月 , 總數 : 29,xxx 元 ,

嘩 , 我覺得好貴 , 有咩用架 ?

我好覺得好呃錢 ,

希望你地會比下以見給我 ...

去同細佬講 , 唔好供 , 已無咩錢用 , 為咩要買 d 無謂嘢 ?

有無媽媽試過

新型洗淨用濾心發售中. Sep 21, 2009. 台灣說明會行程表. Jun 3, 2009. 11月15日(星期六)纪念仪式. Oct 25, 2008. To next 100years. Dec 31, 2007. 朝向! 国際性之福祉型起業、以還原水及鬱金創造真正的健康! Jan 4, 2007. 三周年紀念日. Sep ...

大宅

洗唔洗感貴呀, 我媽用緊都係 萬多元. 好大部既 .Made in Japan 架. 仲送了部俾我. 我地用了4年了.媽媽用了8年.

所以 2xxxx 太貴了.小心

原帖由 amyivan 於 09-10-25 00:23 發表
Enagic 電解還原水機
有無媽媽試過 ?

有個 sale sell 我細佬 , 每月 12xx , 供 24 個月 , 總數 : 29,xxx 元 ,

嘩 , 我覺得好貴 , 有咩用架 ?

我好覺得好呃錢 ,

希望你地會比下以見給我 ...

去同細佬講 , 唔好 ...

大宅

好媽媽勳章

明白 ,
你有無聽過這個牌子名呢 ?

大宅

好似貴咗d喎!!

公爵府

由佢把啦, 佢信有用就得喇. 佢鍾意俾人呃, 你無辦法扭轉到, 仲會破壞關係.

男爵府

我都用咗3,4年用,日本造都係10000到,佢實俾人呃啦~

大宅

好媽媽勳章

咁其他人用牌子?

大宅

好媽媽勳章

用鑽石 ?

大宅

好媽媽勳章

明白 ,
你有無聽過這個牌子名呢 ?

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Would you please tell me what is the brand name? Thanks!!

原帖由 lazylake 於 09-10-25 18:38 發表
我都用咗3,4年用,日本造都係10000到,佢實俾人呃啦~

伯爵府

好媽媽勳章

咩叫電解還原水?係咪將D水電解成氧同氫再合番埋?會唔會唔覺意變左雙氧水出來?
There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原帖由 小蘅媽媽 於 09-10-28 22:43 發表
咩叫電解還原水?係咪將D水電解成氧同氫再合番埋?會唔會唔覺意變左雙氧水出來?

係電解出 "酸性" 同 "鹼性" 水出來
酸性就適合清潔用
鹼性就合飲用
panasonic 都有出呢d 電解水機, 平好多, 細部好多
(不過有人話 enagic 的機整出來鹼性高d 同維持耐d)

伯爵府

好媽媽勳章

點樣叫鹼性高D,點樣酸性高D呀?係咪計氫氧比例?電解水只會出氫同氧,中一都有教。
There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

大宅

我部日本機個名係Eaulier

另我再有一部英國出既濾水機

大宅

借本書 or 買本書睇下,應該有教
haaaahaaaaaa

原帖由 小蘅媽媽 於 09-10-28 23:09 發表
點樣叫鹼性高D,點樣酸性高D呀?係咪計氫氧比例?電解水只會出氫同氧,中一都有教。

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 janjet 於 09-10-28 23:18 發表
借本書 or 買本書睇下,應該有教
haaaahaaaaaa

???

我只係覺得搞咩電解水唔知會唔會變左飲左雙氧水。

男爵府

Excel~~~

原帖由 tracytang 於 09-10-28 14:31 發表
Would you please tell me what is the brand name? Thanks!!

首頁

尾頁

跳至