自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

每年一次 Costume 梁先生又開倉了. 有公主服, 戲服等.

我不是宣傳, 因為我豪買左3年巳成為佢VIP, 所以佢剛才SEND左個sms過我, 我唔知今年價錢, 淨係有以下資料, 但以往都唔貴, 大家有興趣睇下.

10月13日開始
9am - 6pm (Mon - Sat)
青山道658號福至工廈2樓212室
(荔枝角地鐵B1出口)

大宅

do you have the telephone number? i want to know have 2-3 yrs old custom or not, thx

男爵府

請問是什麼年齡的服裝, 男仔服裝多或是女裝多?
:-P

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有無相睇下先,大概要幾錢呀~

公爵府

畀面勳章

多謝報料.........

大宅

thx
以上純粹個人意見, 如有得罪, 多多包涵!

男爵府

回覆 1# twu_hk 的文章

請問上次你買一套大約幾錢?

大宅

ANY TEL PHONE ?

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

多謝你報料,我上年買過,太約$50一套,男仔好少款,多數公主裙. 如有時間我都會去下.

原帖由 twu_hk 於 09-10-12 16:41 發表
每年一次 Costume 梁先生又開倉了. 有公主服, 戲服等.

我不是宣傳, 因為我豪買左3年巳成為佢VIP, 所以佢剛才SEND左個sms過我, 我唔知今年價錢, 淨係有以下資料, 但以往都唔貴, 大家有興趣睇下.

10月13日開始
9am - ...

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 kcm 於 09-10-12 21:06 發表
多謝你報料,我上年買過,太約$50一套,男仔好少款,多數公主裙. 如有時間我都會去下.

之前試過最後幾日去100蚊3條裙~不過要睇撞唔撞岩有岩自己小朋友size

可以留埋電話嗎?我改左手提都無左佢電話啦~

大宅

我問左啦, 佢話今年唔係佢冇做, 轉左第二個人, 但因應承比料我所以先sms我話我知.

有時間上去睇下, 我每年最少都去三次, 因佢成日話有貨返, 所以我又走上去. 又真係幾抵. 達

我屋企個衣櫃costume多過正常衫. 所有不同款式公主服, 我都有.

大宅

唔好意思丫~~我想問下知唔知13號開始做到幾時
Thanks~~

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 twu_hk 於 09-10-12 16:41 發表

10月13日開始
9am - ...

咦,好近我喎!
聽朝送完亞仔返學上去八下先!

禁止訪問

大宅

我今日中午12點去過,佢話今日的貨落唔切黎,要到星期六嚸野先比較齊;現場所見,公主裙都有d,適合大一點的細路,如果要睇,不如等星期六先去會比較好。不過我都幫個女買咗條女巫裙,都幾好睇,$50,我個女一歲大。

男爵府

唔該..我想問下~~多唔多8-12左右既公主衫啊?? 可唔可以PM我電話啊?THX
Love is True~ :-D

伯爵府

原帖由 twu_hk 於 09-10-12 23:04 發表
我問左啦, 佢話今年唔係佢冇做, 轉左第二個人, 但因應承比料我所以先sms我話我知.

有時間上去睇下, 我每年最少都去三次, 因佢成日話有貨返, 所以我又走上去. 又真係幾抵. 達

我屋企個衣櫃costume多過正常衫. 所有 ...

嘩, 你日日嘉年華

民房

I just go there today, however no notice to find the shop. When I find there, only little item to choose.

男爵府

請問星期六開幾點至幾點?

首頁
12345...6

尾頁

跳至