跳至

首頁

尾頁

別墅

7周年華麗國民

平日媽媽我地好耐冇出黎玩啦~
不如萬聖節時攪個扮野party呀...好嗎???

大宅

好呀!!
不過,我逢星期二要上playgroup,最好星期一&四攪我可以叫老公攞假!!
你想幾號呀??

複式洋房

好呀好呀 ! 我之前忙緊搵樓搬屋,所以潛咗水一排,真係唔好意思 ,其實我都成日心思思想搞FUNCTION

我有個提意,不如去我新搬果個屋苑搞,係露天bbQ + 一大片草地屬於會所BOOKING AREA,不過詳情要15/10後先知 (因為我仲未搬啊!)

地點係馬鞍山77區,不過唔係市中心,係未到市中心前距離5分鐘車程,唔知大家會唔會嫌唔就腳呢?

日期:28-10-09 (Wed)
時間:5:00 - 8:00pm (待定)

歡迎大家從詳計議

複式洋房

好呀!我報名

原帖由 Minime_mami 於 09-10-3 17:39 發表 好呀好呀 ! 我之前忙緊搵樓搬屋,所以潛咗水一排,真係唔好意思 ,其實我都成日心思思想搞FUNCTION

我有個提意,不如去我新搬果個屋苑搞,係露天bbQ + 一大片草地屬於會所BOOKING AREA,不過詳 ...

大宅

星期三晚我去唔到lu~~

大宅

改日期可以嗎 ?
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

複式洋房

咁改29/10(四)得唔得呢?

原帖由 Minime_mami 於 09-10-3 17:39 發表
好呀好呀 ! 我之前忙緊搵樓搬屋,所以潛咗水一排,真係唔好意思 ,其實我都成日心思思想搞FUNCTION

我有個提意,不如去我新搬果個屋苑搞,係露天bbQ + 一大片草地屬於會所BOOKING AREA,不過詳 ...

大宅

29/10我得呀~~有無其他mama唔得呀??

複式洋房

我地又去呀 ~~

複式洋房

twins 我好掛住你哋呀!

原帖由 kk8866 於 09-10-5 13:11 發表
我地又去呀 ~~

複式洋房

29/10 BB全城哈佬喂BBQ晚會

日期 : 29-10-09 (四)
時間 : 6-10pm(會所1個section booking)
活動 : 1) BB哈佬喂扮野比賽
2) BBQ
費用 : 大人$100位(多除少補)
名額 : 15個家庭
地點 : 馬鞍山 嘉華星濤灣 會所
交通 : 巴士 荃灣43X, 紅磡港鐵站81C, 鑽石山港鐵站
286M, 沙田港鐵站85K, 藍田港鐵站89C, 大學港
鐵站289K

報名如下:
1) Minime_mami....................2a1b

大宅

今次活動時間唔夾 (因為我地住屯門返到屋企會好夜), 唯有下次再帶小悅出來見面

複式洋房

時間 : 6-10pm(會所1個section booking)
2) BBQ
交通 : 巴士 荃灣43X, 紅磡港鐵站81C, 鑽石山港鐵站
鐵站289K

報名如下:
1) Minime_mami....................2a1b
2) at_hellokitty......................1a1b (may be 2a)

複式洋房

原帖由 Minime_mami 於 09-10-5 15:06 發表
twins 我好掛住你哋呀!

我地都好掛住 Minime 呀 ~~

複式洋房

我地好想去...不過燒嘢食真係有啲難度...我想問係攞住黎燒定係放喺個網度燒果隻呀 ?? 我驚我同工人搞唔掂

大宅

2) BBQ
鐵站289K

報名如下:
2) at_hellokitty......................1a1b (may be 2a)
3)亨仔媽咪..............................3a2b
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

大宅

我都想去呀..但真係好遠呀.><
我地住將軍澳~~~

複式洋房

好似係鐵板果款, 唔使擔心BBQ的問題, 我哋可以燒多D一齊分享啊!

原帖由 kk8866 於 09-10-6 11:21 發表
我地好想去...不過燒嘢食真係有啲難度...我想問係攞住黎燒定係放喺個網度燒果隻呀 ?? 我驚我同工人搞唔掂

複式洋房

去藍田搭89C或鑽石山搭286M會唔會方便D呀?

原帖由 shootertse 於 09-10-6 12:36 發表
我都想去呀..但真係好遠呀.><
我地住將軍澳~~~

別墅

7周年華麗國民

2) BBQ
鐵站289K

報名如下:
3)亨仔媽咪..............................3a2b
4)小孫女..................................2a1b

首頁

尾頁

跳至