親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

宜家d yen 好貴, 有咩係平過HK必買程東西?
I love my dear husband and dear daughter.

大宅

日本産生果!

大宅

我都剛東京回來, 標價真係好貴, 都買唔落手.
反而uniqlo 平過香港, 我買左毛毛頸巾都係1000yen, 應該平香港一半.
百貨公司又冇on sales, 都冇咩出血, 係心宜名牌手袋衫咁, 鐘情的, 一場去到, 都會潮供下.
食方面, 食個tea or lunch 閒閒地都 3-4000 yen 出門口.
生菓, 蕃薯真係平過香港的, 帶回來又怕重, 真係要狂食.

男爵府

thanks, I think Uniqlo is a good choice as I think its more updated if buy in Japan (seems HK is not the same product)!

原帖由 klwy 於 09-11-7 22:30 發表
我都剛東京回來, 標價真係好貴, 都買唔落手.
反而uniqlo 平過香港, 我買左毛毛頸巾都係1000yen, 應該平香港一半.
百貨公司又冇on sales, 都冇咩出血, 係心宜名牌手袋衫咁, 鐘情的, 一場去到, 都會潮供下.
食方面, ...

I love my dear husband and dear daughter.

大宅

Comme Ca Ism

首頁

尾頁

跳至