親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我的育兒心得勳章 環保接龍勳章

請問
茵特拉根華僑城酒店 & 茵特拉根房車酒店
分別大嗎?
有無人住過, 可否比d意見?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都想知呀.

大宅

只住過茵特拉根華橋城酒店, 靚, 大, 全湖景, 去spa方便,
原帖由 SALLY媽媽 於 09-10-19 14:47 發表
請問
茵特拉根華僑城酒店 & 茵特拉根房車酒店
分別大嗎?
有無人住過, 可否比d意見?

大宅

茵特拉根靚同貴但好方便,汽車酒店較偏僻,出入要响大堂book定shuttle bus,房間好新同cyber我住過覺得唔錯.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 fion88 於 09-11-1 23:21 發表
只住過茵特拉根華橋城酒店, 靚, 大, 全湖景, 去spa方便,

請問幾多錢一晚呀?

男爵府

2018復活節勳章

peak season over 2xxx, low season below $2,000

彩鑽殿

原帖由 Snow 於 09-11-2 21:48 發表
peak season over 2xxx, low season below $2,000

都幾貴呀.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

汽車酒店 $1600 ( 包2人入場,香港來回車票)

去永東巴士問下

禁止發言

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

睇下風景同影下相,都ok.

原帖由 lukluk2009 於 09-11-3 08:32 發表
請問深圳華僑城二適合3yrs小朋友玩嗎?

複式洋房

想 this coming Christmas去,有冇人一家大細去過 suggest 下的行程同交通安排???

男爵府

多謝各位意見,

我應該會向中旅買茵特拉根華橋城酒店個PACKAGE,
好多人都話方便D, 靚D, 就豪一次啦!

彩鑽殿

原帖由 SALLY媽媽 於 09-11-4 17:33 發表
多謝各位意見,

我應該會向中旅買茵特拉根華橋城酒店個PACKAGE,
好多人都話方便D, 靚D, 就豪一次啦!

請問個package幾多錢呀?

男爵府

依家行程有變, 原本我打算平日去, package $2,111,
依家我老公話星期五去, package 要 $3074,
差不多貴 1000,
或者我住房車酒店算啦!
慳咗d$$都夠食啦!

原帖由 pigpigyy 於 09-11-4 23:10 發表
請問個package幾多錢呀?

彩鑽殿

原帖由 SALLY媽媽 於 09-11-5 10:21 發表
依家行程有變, 原本我打算平日去, package $2,111,
依家我老公話星期五去, package 要 $3074,
差不多貴 1000,
或者我住房車酒店算啦!
慳咗d$$都夠食啦!

...

都幾貴呀.

男爵府

房車酒店星期五都是$17xx, 平好多 ,
雖然無咁方便!
不過我地留向酒店D時間都唔太多, 都是平D實際D!:)

原帖由 pigpigyy 於 09-11-5 10:23 發表

都幾貴呀.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

因為佢要去第二度下下都要坐車 , 所以可能咁樣平 d 囉 ...

原帖由 SALLY媽媽 於 09-11-5 10:36 發表
房車酒店星期五都是$17xx, 平好多 ,
雖然無咁方便!
不過我地留向酒店D時間都唔太多, 都是平D實際D!:)
~慢慢學懂~               
不要太在意別人的說話,我並不輕易受到影響的,
人人都有著自己的想法,有著不同的意見同道理,
但惡言往往都是出於妒忌.

男爵府

唔緊要啦, 我應該要向酒店出去的次數唔會太多次,
我買了13号的package, 都幾full,
不過我依家擔心13号轉冷...
華僑城向山上, 有無人知道入面是否比香港還要冷?

原帖由 winniewongpy 於 09-11-6 16:48 發表
因為佢要去第二度下下都要坐車 , 所以可能咁樣平 d 囉 ...

洋房

原帖由 SALLY媽媽 於 09-11-8 08:40 發表
唔緊要啦, 我應該要向酒店出去的次數唔會太多次,
我買了13号的package, 都幾full,
不過我依家擔心13号轉冷...
華僑城向山上, 有無人知道入面是否比香港還要冷?

...

岩岩去完~
好正呀!!!!
不過真係幾涼~我諗要帶定幾件外套仔~

男爵府

superbubu, 請問你是住那間酒店? 天氣是否比香港還要冷一點?

原帖由 superbubu 於 09-11-9 00:54 發表

岩岩去完~
好正呀!!!!
不過真係幾涼~我諗要帶定幾件外套仔~

首頁

尾頁

跳至