自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

="=...呢期我老公玩實現童年夢想...四十幾歲人無啦啦買口琴自學,學人吹口琴...X.X 仲要係前後買咗三四支口琴番黎...日吹夜吹....晚晚放工番黎上YOUTUBE度睇鬼佬教人吹口琴,然後自己自娛吹口琴嘈成晚...

呢幾日我失眠都唔知關唔關佢事,頭都痛埋...一聽到口琴聲我就勁頭痛....但佢好enjoy,,,有乜良方可以令佢放棄童年夢想,唔好再日日响我耳邊嘈咁呢...?我就泥C...........................==|||

伯爵府

唔想佢吹口琴, 你咪叫佢早D陪你。。。。。。。訓囉!

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 09-11-17 08:38 發表
="=...呢期我老公玩實現童年夢想...四十幾歲人無啦啦買口琴自學,學人吹口琴...X.X 仲要係前後買咗三四支口琴番黎...日吹夜吹....晚晚放工番黎上YOUTUBE度睇鬼佬教人吹口琴,然後自己自娛吹口琴嘈成晚...

呢幾日我失 ...

水晶宮

原帖由 siulili 於 09-11-17 08:44 發表
唔想佢吹口琴, 你咪叫佢早D陪你。。。。。。。訓囉!

至弊就係佢玩口琴玩到,佢係有陪我入房瞓呀,但佢都係堅持吹住di 打咁坐响我隔離係咁嘈呢~~~~佢以為好浪漫...我直頭聽到頭痛,好想一野伸佢出門口!

噚晚我溫日文時佢又係吹口琴吹到好陶醉,我淨係叫佢停陣俾我抖下,話我聽到頭痛...隻C6走黎扁咀黑面唔出聲,跟住仲出埋大門口煲煙!擺明唔妥我唔欣賞佢D口琴聲囉!睇見佢呢隻款,勁想打扁佢!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

叫佢匿埋廁所吹...

子爵府

醒目開學勳章

唯有.......靜靜搽D白花油落佢D口琴度

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 眼超超 於 09-11-17 09:05 發表

大宅

真係人都顛.....

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

你令我諗起迫阿仔戒食手指...
搽手指水, 苦到阿媽都唔認得

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

個公仔好奸呀

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

錄低佢吹口琴的聲音, 吼佢上床睡時,重覆又重覆的播返比佢自己聽

子爵府

好媽媽勳章

叫佢响未買到滅聲器之前都唔好吹
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-11-17 09:36 發表

你令我諗起迫阿仔戒食手指...
搽手指水, 苦到阿媽都唔認得

搽手指水

水晶宮

笑C左!!!

好Q(橋)噃!!!但唔知隻佬之後會唔會kill bill咗我~~~

水晶宮

原帖由 小倩 於 09-11-17 08:52 發表
叫佢匿埋廁所吹...

噚晚佢黑咗十餘分鐘面俾我睇,佢都自己冷入房閂埋門繼續吹...但聽咗咁多日,真係覺得D口琴聲好煩~~~~我間屋仔好細架咋...佢呢响邊度吹,我都聽得好清楚...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

直接同佢講話妳失眠, 頭痛, 叫佢唔好吹
hello hello ~~

水晶宮

原帖由 renren 於 09-11-17 10:12 發表
叫佢响未買到滅聲器之前都唔好吹

幫佢買番條狗狗滅聲器,然後當係首飾咁送俾佢戴,佢一吹響個口琴,唔知條狗帶會唔會電佢呢~~~

水晶宮

原帖由 丁丁* 於 09-11-17 10:33 發表
直接同佢講話妳失眠, 頭痛, 叫佢唔好吹

前晚我已經同佢咁樣講,佢咪扁咀囉!出廳繼續吹~~~~~

水晶宮

原帖由 晴B媽 於 09-11-17 10:12 發表
錄低佢吹口琴的聲音, 吼佢上床睡時,重覆又重覆的播返比佢自己聽

佢唔厭架!佢已經日日霸住我部腦係咁响youtube睇人示範吹口琴,睇好耐都唔願還番部腦俾我架~~~~

佢仲要猛讚話口琴係全世界最平既樂器黎!佢拎佢嗰五六七八支電結他同支口琴比,佢話口琴二三百蚊已經等於電結他皮幾兩皮野既level...佢覺得好抵玩,所以一買咪買咗三四支口琴番黎囉!仲衰過佢包二三四奶!

侯爵府

叫佢落街吹啦,自娛之餘又可以賺反d~~~~

大宅

一係樓主都學個二胡之類,夫唱婦隨一搭一唱
或者樓主帶耳塞.....

首頁

尾頁

跳至