自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

似乎走平價但質優路線,之前試用腳跟cream ($9.9)已覺不錯, 和優資七十幾元一枝不會差太遠, 今日又見有新的羊奶滋潤護膚霜(泵裝), $27.90有500亳升, 試用感覺很潤(但稍嫌太香), 又買來試試, 還見有其他蜂蜜, 檸檬草系列, 不知何時萬X越來越創新, tissue的質素也是甚佳, 我家box tissue和包裝tissue都是用萬X, 價錢合理質量又好.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我不嬲鍾意幫趁佢, 惠x....少~

大宅

我都用過佢支士多啤梨潤膚乳, 真的不錯, 都幾夠潤, 當時係買開野+$換購, 十幾蚊, 500ml大大支, 不過今年唔見咗呢支野。

仲有無人用開邊d好? 等我下次試下佢其他產品。

王國長老

王國長老

原帖由 迪迪洛洛媽媽 於 09-11-18 10:33 發表
我都用過佢支士多啤梨潤膚乳, 真的不錯, 都幾夠潤, 當時係買開野+$換購, 十幾蚊, 500ml大大支, 不過今年唔見咗呢支野。

仲有無人用開邊d好? 等我下次試下佢其他產品。 ...

咁妳試試羊奶啦, 之前我一直用開crabxxee, 但佢而家已經停左出羊奶手cream, 我試過凡x林, 強x, 妮x雅, 其他通通都唔潤, 洗個手轉頭又乾晒, 起晒雪花紋.

而家用萬X呢隻羊奶ok, 唔貴, 不過真係嫌佢香得滯. 我唔喜歡太香既cream. 但冇左crabxxee都要將就, 何況價錢平過crabxxee一大截.:mrgreen:

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我早前買野送左之萬0牌既潤唇膏, 蜜桃乳酪味, 原本唔打算用, 但打開聞到好香, 搽上咀, 原來好潤下 好過雜果冰好多

王國長老

王國長老

雜果冰其實唔夠潤。如果個嘴真係爆拆時係冇用既。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 edea 於 09-11-18 10:53 發表

大仔用Vaseline 唧唧裝
細仔用Burt's Bee

屋企臨瞓用細細盒綠色盒裝Vaseline, 用棉花棒搽咀仔先瞓

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都買左佢隻蜂皇漿蜜糖潤膚露, 覺得都幾好用, 又抵, 效果仲好過凡x林的cream, 平一半有多, 我仲買埋佢的手霜, 不過未用. 我或者會試你介紹的羊奶護膚霜, 因我的皮膚好乾, 出好多乾皮屑的.

原帖由 可樂魚 於 09-11-18 10:23 發表
似乎走平價但質優路線,之前試用腳跟cream ($9.9)已覺不錯, 和優資七十幾元一枝不會差太遠, 今日又見有新的羊奶滋潤護膚霜(泵裝), $27.90有500亳升, 試用感覺很潤(但稍嫌太香), 又買來試試, 還見有其他蜂蜜, 檸檬草系 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 可樂魚 於 09-11-18 10:45 發表

咁妳試試羊奶啦, 之前我一直用開crabxxee, 但佢而家已經停左出羊奶手cream, 我試過凡x林, 強x, 妮x雅, 其他通通都唔潤, 洗個手轉頭又乾晒, 起晒雪花紋.

而家用萬X呢隻羊奶ok, 唔貴, 不過真係嫌佢香得滯. 我唔喜歡 ...

請到咁好, 等我又去買黎試下先

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 edea 於 09-11-18 10:53 發表

板主, 你迷上左雪花秀? 我最近都用左少少 (卓悅百零蚊 細細支裝) , 真係幾好用. 好夠潤

子爵府

醒目開學勳章

早兩日出位價我都買左1支試 ~ $19.9咋

原帖由 可樂魚 於 09-11-18 10:23 發表
似乎走平價但質優路線,之前試用腳跟cream ($9.9)已覺不錯, 和優資七十幾元一枝不會差太遠, 今日又見有新的羊奶滋潤護膚霜(泵裝), $27.90有500亳升, 試用感覺很潤(但稍嫌太香), 又買來試試, 還見有其他蜂蜜, 檸檬草系 ...

王國長老

王國長老

miffy:

呢幾日天氣凍,雪花秀真係好夠潤,我狂呻鼻都居然唔甩皮,真係未試過!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 heiheigirl 於 09-11-18 11:03 發表
早兩日出位價我都買左1支試 ~ $19.9咋

$19.9

我買時係特價$27.9, 原價好似$37左右!

別墅

我都有用佢地嘅有機沖涼液,都覺得又抵又好用,好過買其他牌子~

侯爵府

lunch 去昅昅先

珍珠宮

去碌碌先.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 edea 於 09-11-18 11:06 發表
miffy:

呢幾日天氣凍,雪花秀真係好夠潤,我狂呻鼻都居然唔甩皮,真係未試過!

可以介紹雪花秀係邊隻?我個nose好樣衰呀.thanks

大宅

好媽媽勳章

原帖由 迪迪洛洛媽媽 於 09-11-18 10:33 發表

仲有無人用開邊d好? 等我下次試下佢其他產品。 ...

呢隻我之前都有用 真係幾好
但宜家無喇

今年我就買左佢地既 "水溶性乳霜"
450g x2支 $49.9
無香味 都好潤 搽身最好
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

水晶宮

好媽媽勳章

一陣去睇下先

王國長老

王國長老

我今日買左兩枝羊奶, 五十幾蚊, 送左一張$10現金券, 你地買野時睇下有冇得送.

首頁

尾頁

跳至