自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

我部鑽x能量水機重未回收呀 !

說話部機講到百樣咁多功能, 但效果未能滿意, 我有120日試用期, 六月頭通知, 7月中到期, 代理話已申請退機, 但就無下文, 銀行數照扣, 總代理查詢電話(2861 2666)電腦音叫你留言, 咁我可以點呀!

公爵府

好媽媽勳章

Re: 我部鑽x能量水機重未回收呀 !

-消費者委員會...
-報紙

公爵府

畀面勳章

之前鑽x能量水打俾我,話無付帶條件免費試用,不過我冇試用到,因為有人話俾我聽,佢地會咁樣唔收機

禁止訪問

伯爵府

熱血勳章

或者打俾"千FA"都得..........

Diamond咁抵死, 我一於廣發此消息給親戚朋友!

大宅

嘜原來要預先俾錢? 唔怪得會咁好死啦! 咁你有無照留言啊?

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

BuBuBee*MaMa 寫道:
[size=x-large]打俾肥媽........

[size=x-large]讚成!打去有線,一定搵到佢

大宅

唔怪得咁好死啦... :tongue:

男爵府

你留言話你地唔幫我收機我就去消費者委員會度投設你,然後留低電話俾佢地,我估佢地會覆噃你卦

大宅

CONSUMER COUNCIL

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢種投訴case,我睇東週,壹週,都好幾次喇! 又係唔肯收機,記者踩上去,都唔理..........但$照扣呀!
所以,我對呢隻0野完全冇好感!

別墅

係唔係銀行自動過數?

快d去消費者告佢啦

因為個個都係怕麻煩唔去

所以佢地呼錢照屈 同你記唔記得打去話收機個陣

接你電話個個人叫咩名 最好嘜都記錄返時間

唔好明明比佢屈幾個月都照比錢

到時告到上黎 有証有句 我話左唔要 曬d就連機都唔插

放麻一邊 講咪話 我機就一早收定等佢地黎

佢唔收機係佢既問題架啦 點解要人地照比錢ja

大宅

qqmeme 寫道:
說話部機講到百樣咁多功能, 但效果未能滿意, 我有120日試用期, 六月頭通知, 7月中到期, 代理話已申請退機, 但就無下文, 銀行數照扣, 總代理查詢電話(2861 2666)電腦音叫你留言, 咁我可以點呀!

點解咁懶,吾分析下貨品先買wo ?-( ?-( ?-(
應該有得退機既. 如果無得退錢一定要通知我地
你又多個人生經驗lor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

民房

你電 357676166 試吓, 太古坊康橋大廈 34樓

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 qqmeme 於 06-7-31 15:02 發表
說話部機講到百樣咁多功能, 但效果未能滿意, 我有120日試用期, 六月頭通知, 7月中到期, 代理話已申請退機, 但就無下文, 銀行數照扣, 總代理查詢電話(2861 2666)電腦音叫你留言, 咁我可以點呀! :ad ...

我以前都試過,試用了幾天便退,佢要等幾個月才來收機,退已扣autopay ......maybe多人退,要排隊 .....我是成功退到的....要打去追law

伯爵府

畀面勳章

其實呢d情況不如攞部野上去退比佢啦
乜好大部架咩 ?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

自己去銀行cut左個autopay

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-19 13:38 發表
自己去銀行cut左個autopay

禁止訪問