自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

非常不滿既一件事.....

我自己今日去左龍濤買羽絨, 用自己既VIP No., 老闆問我有冇收到coupon買新出o個款外套, 我話收唔到, 佢問我係咪搬過屋冇改地址. 一check之下, 發現佢地電腦記錄中, 竟然唔係我自己既地址 - 係一個九龍黃埔花園既地址!!!!!!!!!!!!

老闆見到,
改地址既日期係2009年11月17日, 而呢日我冇去過買野. 好明顯係有BK mami冒充係我而改地址d leaflet/coupon寄比佢!!!!!

好彩老闆記得我住邊區, 同埋我show埋身份證證明我係卡主. 我已經同老闆講左o係我record度加記認, 要改personal data先要確認其他資料.

強烈呼籲:
請各位BK mami自重!!! 我唔介意你地用我既VIP No. 繼續買野, 不過只係於買野拎discount,
唔係將我既資料"據為己有"!!!!
就算係其他shops既VIP No., 有mami
概概"借出"號碼比大家都唔好得寸進尺冒充他人兼私下改埋人地既個人資料. 做得人父母就要以身作則, 如何他朝有人用左你個credit card資料上網買野, 咁你有咩感受? 自己其身不正, 點教你d仔女?

水晶宮

好過份喎 ~

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

樓主無私奉獻VIP俾大家用
點知就....唉,乜D人貪心:;pppp:
---生命無價,請支持領養---

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

太過份la...................

原帖由 Teresa 於 09-11-21 22:42 發表

我自己今日去左龍濤買羽絨, 用自己既VIP No., 老闆問我有冇收到coupon買新出o個款外套, 我話收唔到, 佢問我係咪搬過屋冇改地址. 一check之下, 發現佢地電腦記錄中, 竟然唔係我自己既地址 - ...

怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

公爵府

真係咩人都有...

禁止訪問

子爵府

實在好過份

子爵府

真係好過份呀~~~~:;pppp:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Teresa 於 09-11-21 22:42 發表

我自己今日去左龍濤買羽絨, 用自己既VIP No., 老闆問我有冇收到coupon買新出o個款外套, 我話收唔到, 佢問我係咪搬過屋冇改地址. 一check之下, 發現佢地電腦記錄中, 竟然唔係我自己既地址 - ...

嘩, 好離譜喎, 聲明我都有用樓主vip買野, 因有discounT, 但改人資料真係好缺德!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咦?我舊年都做咗會員,都冇收到coupon喎,乜d人咁衰架,攞咗着數仲盜用人地身份,咁冇廉恥:;pppp:

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

用 VIP no. 已經攞咗著數啦
點解會咁貪心架!!!
呢位媽咪應該私底下 PM 樓主 say sorry!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁賤格?

大宅

hashtag影視迷勳章

可唔可以報警 ?
有佢地址嘛 !

禁止訪問

子爵府

太過份啦
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

男爵府

好缺德既行為!

珍珠宮

畀面勳章

要澄清一點: 我收唔到coupon可能真係因為我搬過屋. 好彩老闆有哂record知道係幾時改過個地址. 因為大家用過我個No., 老闆好記得佢一早(舊年)已經改過一次地址.

所以當o係11月17日有人話又改地址, 老闆都有少少懷疑"又改地址?", 不過佢冇問o個位BK Mami拎身份證check (一般都唔會咁做啦!), 就比佢改左喇.

我真係好嬲!!! 我老公仲嬲, 真係諗都冇諗過有人會貪心到咁! 佢叫我今晚旦即刻post我既"遭遇"出黎!!!!!

用VIP No. 買野有discount + 儲分換coupon, 不過各位mami用完我個VIP No.買夠一定金額都可以用自己名義開張VIP card用黎儲分. 都唔洗做到冒充我本人改埋地址掛!!!!????!!!

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 KaKaLam 於 09-11-21 22:52 發表
可唔可以報警 ?
有佢地址嘛 !

我有同老闆提過架! 不過老闆安撫我, 佢話佢會處理, 叫我唔好咁嬲, 佢話佢會o係個電腦到做記錄, 以後佢要額外提供個人資料去確認身份至會改我既personal data.

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

超級無品!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

真係咩人都有, 聞所未聞

首頁
12345...9

尾頁

跳至