興趣嗜好

跳至

首頁
12345...70

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

好眼瞓.

我自己無咩親身經歷(touch wood ) 講d黎聽吓醒吓神.

男爵府

我自己都無...
不過C6就有囉,不過唔係佢親眼見到...

話說老公1X歲時,佢爺爺差唔多就黎去,
C6晚晚就留院陪佢爺爺...一路都無咩野,
直到一晚鄰床有病人入院,C6仲同病人既親友點頭,打招呼...
到左下晝,我奶奶黎醫院,老公就返屋企訓覺沖涼之類...
咁鄰床病人既親友又同我奶奶問好寒暄

呀親友就同奶奶講,
"你地唔好要個小朋友(即我C6)同個老人家夜晚留係醫院啦..唔係幾好架.."
我奶奶知佢講既小朋友=我老公,
但何來有老人家呢?
親友就話"咪同你個仔尋晚一齊留院個個囉"

奶奶即刻知咩事...但又唔想嚇到人,咪話知道咁囉,
不過人地信唔信就唔知喇
事後奶奶話個老人家應該係C6爺爺個呀媽...

男爵府

到C6 2X歲時搵到D錢,搬左去將軍澳同佢女友住(但好好彩唔係當時個女友我)

個女仔話主人房人鬼,晚晚有個人頭係假天花碌黎碌去,之後仲有"人"掃曬梳妝台D野落地,又話房入面個廁所有人影,訓下午覺時有人係佢耳邊講野,仲推佢落床..(太多太多了)

到後黎佢地分手後,C6失戀成日約D朋友上去佢屋企....
C6有三班唔識既朋友都話主人房有野,
又係話有個男人講野,又有人頭係假天花度...
攪到C6 D朋友都唔敢搵佢...

但奇怪係,佢住左大半年,老公都見唔到有"野"
佢有次直情嬲到入主人房鎖埋門,
同隻"野"講數,鬧隻"野"攪到佢無朋友...
但係都見唔到有"男人"出現~

我奶奶話可能個"男人"係佢老豆WOR~
因為佢個陣識D朋友都係唔好,
可能想嚇到佢地唔搵C6掛~

男爵府

原帖由 眼超超 於 09-11-23 11:52 發表
好眼瞓.

我自己無咩親身經歷(touch wood ) 講d黎聽吓醒吓神.

我打左兩篇快D黎應人啦
人地好少係BK發言GA MA.......

子爵府

原帖由 jackie1986 於 09-11-23 13:13 發表

我打左兩篇快D黎應人啦

我回應你喇~~雖然我唔知回應d咩好~~不過你講得都好讚呀~~

大宅

果個女朋友咁犀利嘅,咁都可以住幾年

原帖由 jackie1986 於 09-11-23 13:12 發表
到C6 2X歲時搵到D錢,搬左去將軍澳同佢女友住(但好好彩唔係當時個女友我)

個女仔話主人房人鬼,晚晚有個人頭係假天花碌黎碌去,之後仲有"人"掃曬梳妝台D野落地,又話房入面個廁所有人影,訓下午覺時有人係佢耳邊講野,仲 ...

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

好恐怖呀....驚驚
原帖由 jackie1986 於 09-11-23 13:13 發表

我打左兩篇快D黎應人啦

男爵府

原帖由 ABBC 於 09-11-23 13:19 發表

我回應你喇~~雖然我唔知回應d咩好~~不過你講得都好讚呀~~

多謝你

男爵府

原帖由 wxxyxn 於 09-11-23 13:21 發表
果個女朋友咁犀利嘅,咁都可以住幾年

咦,唔通我打錯字?等我一陣CHECK下先
C6話個女仔住左半年囉..
其實C6住個間屋應該得一年,之後頂唔順搬走左...
好好彩,間屋又賣到出去...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好驚...但又鍾意睇吓人哋d經歷

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

邊個人買到咁好彩
原帖由 jackie1986 於 09-11-23 13:30 發表

咦,唔通我打錯字?等我一陣CHECK下先
C6話個女仔住左半年囉..
其實C6住個間屋應該得一年,之後頂唔順搬走左...
好好彩,間屋又賣到出去...

洋房

呢個係我親身經歷...早前, 我買了新屋(而家後悔睇樓時, 夜晚冇去睇過)..因為後來入住唔夠2wk, 我已經見過"她"3次...每次都係我沖涼時, 佢坐係我床上, (因我個係主人套房, 而個toilet係改左用玻璃間格, 所以係可以望到張床)...

咁都唔緊要, 最重要係我懷疑我兩個仔見到佢, 因為佢兩個每次出街前, 都會走入我個房, 同空氣講bye bye...

男爵府

好精彩, 好好聽呀.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 眼超超 於 09-11-23 11:52 發表
好眼瞓.

咦, 好衰架, 人地怕架麻, 無拿拿開呢個topic, 人地睇又唔係, 唔睇又心思思(當然都係忍唔住入咗嚟 ), 好在唔係夜晚啫

珍珠宮

原帖由 bvei 於 09-11-23 13:41 發表
呢個係我親身經歷...早前, 我買了新屋(而家後悔睇樓時, 夜晚冇去睇過)..因為後來入住唔夠2wk, 我已經見過"她"3次...每次都係我沖涼時, 佢坐係我床上, (因我個係主人套房, 而個toilet係改左用玻璃間格, 所以係可以望 ...

珍珠宮

我又係呀,又驚,又想睇
原帖由 babymuimui 於 09-11-23 13:46 發表

咦, 好衰架, 人地怕架麻, 無拿拿開呢個topic, 人地睇又唔係, 唔睇又心思思(當然都係忍唔住入咗嚟 ), 好在唔係夜晚啫

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 bvei 於 09-11-23 13:41 發表
呢個係我親身經歷...早前, 我買了新屋(而家後悔睇樓時, 夜晚冇去睇過)..因為後來入住唔夠2wk, 我已經見過"她"3次...每次都係我沖涼時, 佢坐係我床上, (因我個係主人套房, 而個toilet係改左用玻璃間格, 所以係可以望 ...

我想問你兩個你幾大呀?
睇樓有冇帶2個仔去呀?

子爵府

醒目開學勳章

我打左兩篇快D黎應人啦

我頭先見無人回我, 死死氣去咗食飯呀衰鬼, 食完仲眼瞓, 睇完你兩段嘢醒晒..........

仲有無?? 又驚又想聽.....

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 jackie1986 於 09-11-23 13:12 發表

個女仔話主人房人鬼,晚晚有個人頭係假天花碌黎碌去,之後仲有"人"掃曬梳妝台D野落地,又話房入面個廁所有人影,訓下午覺時有人係佢耳邊講野,仲 ...

你C6咁大膽, 同鬼講數.............

比我一早連屋都賣埋, 搬都搬唔設, 攞住個喼無鞋挽X走...................

咁言下之意, 你老爺都幾LIKE你呢個好心抱~~~

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 babymuimui 於 09-11-23 13:46 發表

怕你唔好睇, 費事夜晚要我陪你.

其實我仲驚過你.........

首頁
12345...70

尾頁

跳至