興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

有無媽媽中意打網球嘎!我以前一直都有打,打左3年啦都打得較好,宜家有2年無打啦!好想約些朋友一起打
~~Angel~~

洋房

I wish to join too.
Too bad my hours are irregular, might be difficult to meet up. So in case if you have any game, please count me in too.
btw, i am a daddy, if you don't mind.

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 Angel 於 09-12-4 14:34 發表
有無媽媽中意打網球嘎!我以前一直都有打,打左3年啦都打得較好,宜家有2年無打啦!好想約些朋友一起打

我後生時就有打,不過好難搵到人一齊打架,我太耐冇打,d氣唔多夠啦,不過有人肯打就好啦,你去邊道打架?
<br><br>

等待驗證會員

打網球

我一般系大埔附近打,你邊個時間打多噶?

~~Angel~~

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 Angel 於 09-12-5 21:21 發表
我一般系大埔附近打,你邊個時間打多噶?

我近幾年都冇打啦,想搵拍檔好難架.
<br><br>

等待驗證會員

回覆 4# Tennis-ball 的文章

咁你宜家中想唔想打啊?
~~Angel~~

等待驗證會員

原帖由 Tennis-ball 於 09-12-4 22:53 發表
I wish to join too.
Too bad my hours are irregular, might be difficult to meet up. So in case if you have any game, please count me in too.
btw, i am a daddy, if you don't mind.

可以啊!你幾時有時間一齊打啦
~~Angel~~

首頁

尾頁

跳至