自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

無綫女藝員李綺雯( o靚妹)與南華首席射手陳肇麒(陳七)的戀情見光死,被指一腳踏兩船的陳七重投正印 Natalie的懷抱。 o靚妹不欲背負第三者惡名,昨日開腔大爆 Natalie耍手段出招搶人,聲言要跟他們劃清界線,不再啃死貓。

其他娛樂名人影片 李綺雯和南華首席射手陳肇麒因激咀照在網上曝光,被揭暗交半年,但公開戀情後不足一星期,又宣佈二人已分手。有指陳七與 o靚妹拍拖期間,一直與圈外舊愛 Natalie藕斷絲連,而陳七日前赴英超試腳前夕,也不忘與 Natalie約會短敍,在沙灘又攬又錫。
「我唔係第三者」 放大圖片
o靚妹表示與陳七的感情已告一段落,此情不再。 資料圖片
失戀的 o靚妹狀態大跌,昨日獨自到九龍灣行街時,全程心事重重,最後齋睇唔買,至晚上 8時多則返回將軍澳電視廣播城,為無綫新劇《 Only You只有您》開工。外間有傳 o靚妹是陳七和 Natalie之間的第三者,她昨日在電話中否認說:「我唔想再食死貓,我強調唔係第三者,每次拍拖我都一定搞清楚對方嘅感情狀況,係咪單身先一齊,呢次都唔例外,我哋拍拖時完全係光明正大,我從來都唔鍾意將感情事公告天下,不過我哋拍拖,大家朋友知道。」
主動退出三角戀 放大圖片
陳七翻撻舊愛 Natalie,二人日前被本報拍下沙灘浪漫過程,愛得癡纏。 DV圖片
有傳 Natalie為搶回陳七,不時出冧招和傳示愛短訊,對此 o靚妹說:「有啲嘢心知肚明,我同肇麒拍拖時,佢畀我睇過啲短訊,裏邊寫話佢( Natalie)要同我見面,睇吓我係咪咁好。我只係知有人話要用各種方法搶番個男友。」由於陳七的坦白,才令 o靚妹對情敵放下戒心,至於 o靚妹與陳七的真正分手原因,她說:「嗰個女仔做咗好多嘢,講咗好多威嚇我哋嘅說話,甚至周圍中傷我哋,我唔想再糾纏落去咪自動退出呢個三角關係。如果真係有意外,我個心會唔安樂。」
陳七聲稱假分手 據知陳七曾表示假意與 o靚妹分手冧 Natalie,以穩定 Natalie的情緒,沒想到陳七最終與 Natalie愛火重燃,重掌正印之位的 Natalie立即辭工,全職管實男友,被踢出局的 o靚妹說:「人哋啲嘢唔關我事,我只係知開唔開心我都會努力工作。」重投舊愛懷抱的陳七前日抵達倫敦,因熱刺當日作客愛華頓,故他只能欣賞另一場英超球賽富咸對新特蘭。不過陳七的腳頭並不太好,熱刺前日原本領先愛華頓兩球,但臨完場被對手追平,而前鋒迪科爾射十二碼又宴客,最終和局收場。採訪:比華利攝影:陳志嵐

失戀跌 watt的 o靚妹昨日往宜家選購被鋪時,顯得心事重重。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

愛得理智

水晶宮

畀面勳章

無錯 ~ 個男嘅一睇就知係"sasa滾"果d啦
又唔係靚仔喎, 早飛早著啦

......

原帖由 小倩 於 09-12-8 13:53 發表
愛得理智

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個女都幾好樣, 男都唔靚仔,
點睇個男都係 "sa sa 滾" 款

象牙宮

The boy look likes "money kai lok ".....hey...hey.....:lol <play boy>

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

男個样

子爵府

好媽媽勳章

個男個樣

大宅

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

飛左波牛

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

明智既選擇~

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

甘肉酸ge男人都有人爭?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 sandy1425 於 09-12-8 18:27 發表

情人眼裏出西施丫馬~

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

同佢一齊,晒左靚妹

子爵府

好媽媽勳章

一朵鮮花插落督牛屎
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呢d都有狗仔跟... 宜家做狗仔未免太辛苦lar ma...

侯爵府

好媽媽勳章

靚妹甘明智 遲d實有一個更好既出現
原帖由 jenny媽媽 於 09-12-8 23:45 發表
哈哈~做得好早飛早著係啱既
免得到時俾人一腳飛起就唔抵啦 ~呢D咁既爛鬼球員邊度會有人識欣賞o架
同外國既球星比邊度有得俾呀踢兩踢就玩完啦~ ...

珍珠宮

好媽媽勳章

香港女多男少, 幾核突既男人都有人爭! 陰功~

原帖由 sandy1425 於 09-12-8 18:27 發表

禁止訪問

珍珠宮

做得好呀!

呢d咁既男人,要唔要都罷啦!:;pppp:
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至