跳至
[2007年] 好耐無入黎

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

HELLO
仲有無人記得6折呢

大宅

Hello ~~ 你好吖 !! 唔知仲記唔得我哋呢?
我就嚟又做4月mami, 你囝囝interview情況
如何吖?

伯爵府

原帖由 Miranda05 於 09-12-10 21:45 發表
如何吖?

HI 你地個個都好努力XDDD
我仔暫時係長勝BB (INTERVIEW)
好好彩祟真,YORK, SC, KV 都有OFFER

你地呢?

男爵府

原帖由 NICOLE123 於 09-12-10 21:59 發表

你地呢?

咁你決定讀邊間呀? 你仔仔好叻呀, 不過你都好好心機呀

伯爵府

原帖由 elmolly 於 09-12-10 22:38 發表

咁你決定讀邊間呀? 你仔仔好叻呀, 不過你都好好心機呀

如果明年比人炒就祟真國際班
無比人炒就KV OR 培正(呢個星期六IN)
SC 應該唔會比錢喇

你呢

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 Miranda05 於 09-12-10 21:45 發表
如何吖?

so am I!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 NICOLE123 於 09-12-10 21:59 發表

你地呢?

响你面前, 恐龍仔都唔敢認叻!

男爵府

原帖由 NICOLE123 於 09-12-10 22:44 發表

SC 應該唔會比錢喇

你呢

點解個安排咁得意既? 以為你唔會搵祟真tim

我? 我地係全軍覆沒既一份子, 唯有留守原校囉

男爵府

原帖由 kerkermui 於 09-12-10 23:21 發表

好少咁夜喎, 恐龍好d未? 我個女已經喊左兩次...

子爵府

原帖由 NICOLE123 於 09-12-10 22:44 發表

SC 應該唔會比錢喇

你呢

Congrats ah! CY will probably attend KVI saw your posts at other chat room. I really forget you are 0704 mami

子爵府

原帖由 kerkermui 於 09-12-10 23:21 發表

Hi hi....take more rest ah. Boy or girl?

伯爵府

原帖由 elmolly 於 09-12-10 23:39 發表

點解個安排咁得意既? 以為你唔會搵祟真tim

我? 我地係全軍覆沒既一份子, 唯有留守原校囉

祟真有英普同平嘛..比人炒左無錢就要慳d啦
其實唔驚啦.今年多左德望好多女仔會走左去
仲有好多人會放棄某d offer.我覺得一定好多位走番出黎架
加油!! 唔好放棄 !!

伯爵府

原帖由 chunyatmama 於 09-12-10 23:50 發表

Congrats ah! CY will probably attend KVI saw your posts at other chat room. I really forget you are 0704 mami

hahaha...好衰咁講....我唔想仔仔同cy做同學呀...
因為我最想入培正
kv我地係kent 呀cy呢 ?

子爵府

原帖由 NICOLE123 於 09-12-11 09:52 發表

hahaha...好衰咁講....我唔想仔仔同cy做同學呀...
因為我最想入培正
kv我地係kent 呀cy呢 ?

cy also will attend kent ah! I wish your dream come true la

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-12-10 23:51 發表

Hi hi....take more rest ah. Boy or girl?

哈哈, 名都改埋啦

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 elmolly 於 09-12-10 23:40 發表

好少咁夜喎, 恐龍好d未? 我個女已經喊左兩次...

need to do hw ma

侯爵府

原帖由 chunyatmama 於 09-12-10 23:51 發表

dinosaur duplication...
c6話, 生出嚟一模一樣呀!
嚇c我!

侯爵府

原帖由 小倩 於 09-12-11 10:41 發表

哈哈, 名都改埋啦

未confirm.. 不過都幾鍾意
讀音嗰度, 俾個中文系friend勁煩, 教訓咗一論!

:;pppp:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 小曳人 於 09-12-11 11:32 發表

未confirm.. 不過都幾鍾意
讀音嗰度, 俾個中文系friend勁煩, 教訓咗一論!

:;pppp:

係呀, 小K個英文名都有幾個讀音, 不過我揀咗個唔common嘅讀法 (Key-vin)
最多人讀錯做Kel-vin (Calvin)

侯爵府

原帖由 小倩 於 09-12-11 11:47 發表

係呀, 小K個英文名都有幾個讀音, 不過我揀咗個唔common嘅讀法 (Key-vin)
最多人讀錯做Kel-vin (Calvin)

我覺得我個問題會少d
因為e+d人都會用英文名, 然後跟住讀個中文出嚟架啦!
咁我用返個我鍾意嘅音嚟拼, 無乜問題, 只會响得中文出現嘅地方可能有少少問題~

anyways.. 遲d再諗!

首頁

尾頁

跳至