家事百科

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

咩牌子好呢?

大宅

好媽媽勳章

當然歐洲機啦,西門子/金章/白朗都好
原帖由 Irene_Lo 於 09-12-10 23:21 發表
咩牌子好呢?

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

why?

大宅

以前用日本機 , 最慘係d bra 條鐵線會變形 , 日子久了 ,
返返吓工突然個胸好痛 , 原來斷左吉死我 !

而家買左金章隻2合1 , 洗 bra 吾變型 , 呢幾日D天氣用黎乾衣不知幾正

大宅

個人喜好, 我就鍾意日本機, 感覺user friendly d.
Carson's birthday in January 2000.

大宅

系唔系真係好好?我要買呀,你系邊度買既?幾錢?咩型號?bb的衣服唔干呀.
原帖由 kossbaby 於 09-12-11 01:34 發表
以前用日本機 , 最慘係d bra 條鐵線會變形 , 日子久了 ,
返返吓工突然個胸好痛 , 原來斷左吉死我 !

而家買左金章隻2合1 , 洗 bra 吾變型 , 呢幾日D天氣用黎乾衣不知幾正 ...

珍珠宮

2合1係咩來?

珍珠宮

俾d意見,thx.

侯爵府

二合一洗衣乾衣機

子爵府

..我媽話日本機好d..前置式個d...(係前面開..)日子耐左會漏水....爸爸呢d野....洗手咪得囉...我家中都係用日本野...大仔三歲多時買...9年都未壞...同埋二合一呢d野....我唔太清楚...因乾衣...會用好多煤氣.....

珍珠宮

thx

首頁

尾頁

跳至